De Schuilstal

Vanaf € 50
Hancateweg-West 4, 7447 TC Hellendoorn
Vakantiehuis Chalet
 • Omschrijving

  De Schuilstal is een prachtige houten vakantiewoning in buitengebied van Hellendoorn, dichtbij Ommen, Lemele en vlakbij het Pieterpad. Speciaal voor paardenliefhebbers, kun je je eigen paard of pony meenemen op vakantie. Er zijn 2 extra paardenboxen aanwezig, een paddock en je kan in overleg gebruikmaken van de buitenrijbak en het springmateriaal. De 3 paarden van de accommodatie-eigenaren staan naast de vakantiewoning. Vanaf het vakantiehuis, geschikt voor 4 personen, heb je prima uitrijmogelijkheden en met de trailer zit je zo op de Lemelerberg, de Sallandse Heuvelrug en in het Reggedal.

  Lees Meer
 • Verblijf

  De vrijstaande vakantiewoning is geschikt voor 4 personen en heeft een gezellige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin met open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Vanuit de woonkamer heb je een prachtig wijds uitzicht.

  Als je wil bbq-en, kan je de bbq van de eigenaren lenen.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Vanaf De Schuilstal zit je zo in Hellendoorn, Ommen en Lemele. Vlakbij Pieterpad, Lemelerberg, Sallandse Heuvelrug, Reggedal. Diverse ruiter-, wandel- en fietsroutes.

  Lees Meer
 • Stalling

  Voor gastpaarden zijn 2 ruime stallen beschikbaar van 3,3m x 3,3m met uitzicht naar buiten. In overleg met de eigenaren wordt gekeken wat mogelijk en handig is. De paarden van de eigenaren gaan 's nacht op stal. Er is een verlichtte buitenvak van 20m x 40m rijbak (eb-vloed), een paddock / track en weiland.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Na ongeveer 800m langs de weg kom je op zandpaden terecht. Vanaf hier naar het bos. Met de trailer ook mooie plekken in de omgeving.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, weidegang mogelijk, paddock aanwezig

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, hond(en) welkom, rookvrij, airco

Soort accommodatie

vakantiehuis, chalet

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten