Zoeken en reviews

Paard & Bed heeft op Google Maps een eigen kaart gemaakt. Zo kan je nog makkelijker een overnachtingsadres vinden of een trektocht uitstippelen. Zoom in op het deel van Nederland, België of grensstreek Duitsland waar je graag naartoe wil. Klik je een groene P&B pin aan, dan zie je meteen de (overnachtings)mogelijkheden voor je paard of pony en een link naar de accommodatie op onze site. De gele pins zijn pleisterplaatsen (horecagelegenheden) die speciaal ingericht zijn voor ruiters en menners.

Op onze eigen website kan je op nog veel meer manieren zoeken. Links bovenin heb je het vergrootglas. Klik je daarop, dan kan je een zoekterm (bijv strand of Veluwe) invoeren. Druk je op 'enter' dan krijg je allerlei opties waarin dat woord voorkomt.

Klik je bovenin op 'Accommodaties' dan kan je eventueel een land kiezen, maar als je geen voorkeur hebt, hoeft dat niet. Scroll je naar beneden, dan zie je links 'Filters' staan met nog veel meer zoekmogelijkheden.

Kom je er toch niet uit, laat het ons dan weten en we gaan samen met je op zoek naar een leuke accommodatie.

Het belang van reviews

Heb je lekker geslapen en je paard of pony ook? Deel je ervaringen met andere ruiters en menners. Zo help je andere paardenliefhebbers om een goede keuze te maken voor zichzelf en voor hun paard/pony.

Een beoordeling schrijven gaat heel makkelijk: onderaan de pagina van de accommodatie vind je de mogelijkheid om je overnachtingsadres te beoordelen.

Met het geven van sterren beoordeel je:

  • je eigen onderkomen
  • het onderkomen van je paard of pony
  • de uitrijmogelijkheden
  • de faciliteiten die geboden worden

Daaronder is nog alle ruimte om je eigen verhaal te schrijven.

We vragen je wel je e-mailadres in te vullen, maar deze wordt NIET gepubliceerd!

Heb je je beoordeling ingestuurd, dan wordt deze niet meteen gepubliceerd. Pas als we gecheckt hebben dat het een echte review is, zal deze op de site komen.

Mocht de recensie negatief zijn, vragen we altijd om een reactie van de accommodatie-eigenaren. De accommodatie heeft 10 dagen om te reageren, daarna wordt de review sowieso gepubliceerd. Hebben we een reactie van de accommodatie ontvangen, dan wordt onder je review gezet.