Ontdek de mooiste accommodaties op Paard & Bed

Er zijn zo veel mooie plekken in Nederland om paard te rijden of te mennen. Ga je er graag met je paard of pony op uit, dan is het goed om te weten dat er altijd wel een bed and breakfast, hotel, camping of andere accommodatie in de buurt is waar jij, maar ook je paard echt welkom is. Overnacht bij mensen die het jou en je paard of pony naar de zin maken en die je de beste ruiterroutes kunnen wijzen.

Overijssel

Vakantieparadijs voor ruiters en menners

Overijssel, de charmante provincie in Nederland, biedt ruiters en menners een idyllische vakantiebestemming die perfect is afgestemd op hun liefde voor paarden en de natuur. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke ritten door uitgestrekte heidevelden of rustige tochten langs kronkelende waterwegen, Overijssel heeft alles te bieden wat paardenliefhebbers zich kunnen wensen.

Diverse terreinen voor elke voorkeur

Of je nu houdt van avontuurlijke ritjes door heuvelachtige gebieden of liever ontspant tijdens een rustige tocht langs het water, Overijssel heeft terreinen en paden voor elke voorkeur en vaardigheidsniveau. Van de uitdagende Sallandse Heuvelrug, de Holter- en Lemelerberg tot het rustige Nationaal Park Weerribben-Wieden, er is altijd een geschikte route om aan je paardrijbehoeften te voldoen.

Ruime keuze aan ruiter- en menpaden

Overijssel heeft een uitgebreid netwerk van goed onderhouden ruiter- en menpaden die je meenemen door enkele van de mooiste landschappen van Nederland. Deze paden zijn vaak zorgvuldig gemarkeerd en bieden de zekerheid van een veilige en plezierige rit. Je kunt kiezen uit verschillende routes die variëren in lengte en moeilijkheidsgraad, waardoor je de vrijheid hebt om je vakantie aan te passen aan je eigen wensen.

Culturele Ontdekkingen

Naast de natuurlijke schoonheid biedt Overijssel ook een schat aan culturele bezienswaardigheden en historische sites die je kunt verkennen tijdens je vakantie. Verken pittoreske dorpjes, historische steden en monumentale kastelen terwijl je te paard door het landschap reist. Hanzesteden Deventer, Kampen, Zwolle en Hasselt bieden bruisende evenementen en schatten aan cultuurhistorie. Dit biedt een unieke kans om de lokale cultuur en geschiedenis te ervaren terwijl je geniet van je passie voor paardrijden.

Paardvriendelijke accommodaties

Overijssel staat bekend om zijn gastvrijheid en heeft tal van paardvriendelijke accommodaties en voorzieningen beschikbaar voor ruiters en menners. Of je nu verblijft in een charmante boerderij, een gezellig pension of een camping met paardenstallen, je zult altijd een comfortabele plek vinden om te rusten en te ontspannen na een dag vol paardrijplezier.

Filters

Type accommodatie

Prijs

Faciliteiten

Provincie

Vakantiehuis Bergzicht ligt aan de rand van het Overijsselse landgoed De Woldber…
Lees meer
Op aanvraag
Vakantiehuis het Vlier biedt voor jou en je paard of pony een luxe verblijf op e…
Lees meer
Vanaf € 110
Rijdend op je eigen paard genieten van het mooie Twentse landschap vol afwissele…
Lees meer
Vanaf € 69
De Schuilstal is een prachtige houten vakantiewoning in buitengebied van Hellend…
Lees meer
Vanaf € 50
Erve Meenderinkboer ligt op een heerlijke plek aan de voet van de Markelose Berg…
Lees meer
Vanaf € 40
Vakantiepark Ommerland ligt in de prachtige bossen van Ommen in het Vechtdal Ove…
Lees meer
Vanaf € 34
 
K&K pleats ligt in bij het dorp Ambt-Delden in het Overijsselse Twente. Je k…
Lees meer
Vanaf € 12
Hippisch Centrum Twente is uniek gelegen op landgoed Twickel. Twickel staat beke…
Lees meer
Vanaf € 56
Erve Mollinkwoner is een boerderij op het Overijsselse landgoed Twickel. Je kunt…
Lees meer
Vanaf € 80
Bedstayble ligt bij het Overijsselse plaatsje Balkbrug, in het prachtige Reestda…
Lees meer
Vanaf € 58
De Kleine Hulst ligt vlakbij het riviertje de Dinkel, in het mooie Twentse lands…
Lees meer
Vanaf € 77
Camping Starnbosch ligt midden in de bossen tussen Dalfsen, Heino en Ommen. Je k…
Lees meer
Vanaf € 20

34 accommodaties gevonden