Informatie over prijzen van accommodaties

We willen je graag een goede indicatie geven van de prijs die je betaalt voor een accommodatie. Toch is het vaak appels vergelijken met peren: soms huur je een huisje voor meerdere personen, soms zijn er grote verschillen per seizoen. Lees daarom op de site van de accommodatie zelf goed wat er in de prijs zit en wat niet. De prijzen op Paard & Bed zijn een indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Momentopname

De prijzen op Paard & Bed zijn een momentopname. We doen ons best om de juiste prijzen te verzamelen, maar zijn daarbij afhankelijk van de hulp van de accommodatie-eigenaren. We kunnen niet garanderen dat prijzen altijd kloppen en actueel zijn.

Indicatie vanaf-prijs

De prijzen op onze site worden als volgt berekend:

  1. prijzen zijn per persoon per nacht, inclusief stalling paard of pony,
  2. prijzen gaan uit van een weekend (twee nachten) en twee personen op een kamer,
  3. de prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen,
  4. in de prijs zitten geen extra opties; het is de minimum prijs. Als je voor voer extra betaalt, dan zit dat niet in de prijs, maar als voer in de basisprijs zit, dan zit het wel in de prijs op de site.

Voorbeeld:

Een accommodatie waar je slaapt voor €60,- per nacht en waar de stalling voor een paard €25,- kost, staat op de site voor €85,-.

Een accommodatie waar je een huisje huurt voor maximaal 5 personen voor €200,- per weekend en stalling €40,- per paard per weekend kost (totaal voor twee personen één weekend: €240) staat op de site voor €60,-.