Accommodatie aanmelden

Aanmeldformulier uitgebreid

Aanmelden voor een uitgebreide vermelding via onderstaand formulier

Registratie formulier

Dit e-mail adres wordt niet getoond op de site, tenzij deze gelijk is aan het e-mal adres van de accommodatie
Wordt niet getoond op de site tenzij dit nummer gelijk is aan het telefoonnummer van de accommodatie
Wordt niet getoond op de site tenzij dit nummer gelijk is aan het mobiele nummer van de accommodatie
Vul hier het telefoonnummer van de accommodatie in.
Vul hier het mobiele telefoonnummer van de accommodatie in.
Dit e-mail adres wordt getoond op de site
Hier kan je een wervende tekst voor je accommodatie zetten. Denk hierbij vooral aan ligging en mogelijkheden die de accommodatie voor paardenliefhebbers biedt.
begin met http:// of https://
bijvoorbeeld: https://www.facebook.com/paardenbed
bijvoorbeeld: https://twitter.com/paardenbed
Mensen zoeken vaak een bepaald soort accommodatie. Het is mogelijk meerdere rubrieken te kiezen. Let hierbij wel op dat de accommodatie ook aan de verwachting moet voldoen. Kies dus niet voor Groepsaccommodatie als er maar plek is voor max. 8 personen.
Bij Paard en Bed wordt de vanaf-prijs per persoon + paard of pony berekend volgens een standaard rekenformule. Bereken de prijs voor een weekend met 2 personen en 2 paarden en deel dat door 4 (2 nachten x 2 personen). Ga uit van prijzen in het laagseizoen en de goedkoopste manier voor stalling. Reken alleen de prijzen die men altijd moet betalen, geen optionele kosten.
Hier kan een uitgebreide omschrijving gegeven worden van de ruimte(s) waar de gasten in verblijven. Vergeet hier ook niet extra's te vermelden (bijv. wat voor soort ontbijt ze kunnen verwachten, of er een sauna bij is of andere noemenswaardige extra's)
Hier kan je uitgebreider ingaan op de mogelijkheden die de omgeving biedt. Vergeet hierbij ook niet de mogelijkheden die er voor gasten zijn die geen paard mee hebben.
Alle extra informatie over de stalling kan hier worden vermeld. Is er bijvoorbeeld alleen mogelijkheid om de gastpaarden in de wei te laten overnachten, is er een stapmolen, is de zadelkamer afsluitbaar, maar ook bijvoorbeeld of er mogelijkheid is om speciale rijlessen te volgen, moeten mensen zelf hun paardenvoer meenemen etc.
Geef hier een korte omschrijving van de uitrijmogelijkheden rond de accommodatie
Zijn er opties die tegen betaling gaan, of zijn er dingen die in overleg met de gasten gaan, kunnen deze hier worden toegelicht
Zijn er opties die tegen betaling gaan, of zijn er dingen die in overleg met de gasten gaan, kunnen deze hier worden toegelicht
Zijn er opties die tegen betaling gaan, of zijn er dingen die in overleg met de gasten gaan, kunnen deze hier worden toegelicht
De kosten voor een uitgebreide vermelding op PaardenBed.nl zijn € 35,-- per jaar en éénmalig € 10,-- inschrijfkosten. Prijzen zijn ex btw .
De leveringsvoorwaarden vind je hier: https://paardenbed.nl/leveringsvoorwaarden
Paard en Bed houdt accommodaties, die op de site PaardenBed.nl staan, op de hoogte van relevante ontwikkelingen, ideeën etc. om meer hippische gasten te kunnen verwelkomen.Onder elke nieuwsbrief kan je op een later moment je voorkeur wijzigen of stuur een e-mail naar redactie@paardenbed.nl
De code is niet hetzelfde