• Omschrijving

  Villa Viola ligt aan de bosrand, vlakbij ligt het natuurgebied de Renderklippen. Het vakantiehuis is stijlvol en comfortabel ingericht en heeft een volledig omheinde tuin. De grote keuken is goed uitgerust en op het ruime terras staat een BBQ klaar. Je paard of pony logeert bij de WoudStee op 200 meter afstand en je rijdt vanaf daar zo de bossen in. Alle ruiterpaden zijn gemarkeerd met knooppuntenbordjes, zodat je de mooiste routes rijdt en altijd weet waar je je bevindt. Richting zuid gaan de ruiter-/menpaden over de prachtige Tongerense heide en bossen, met een uitloop naar het Kroondomein. Richting noord gaan de ruiter-/ menpaden door mooie bossen naar de Renderklippen (heide) in Heerde.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Villa Viola ligt op een heel rustig kleinschalig parkje en heeft uitzicht op de tuin, het bos, en de weiden. De ruime tuin biedt voldoende privacy en ruimte om heerlijk te ontspannen. Het huis heeft een ruime woonkamer en 3 slaapkamers. De eigenaren houden zelf erg van koken, dus de grote keuken is goed uitgerust. Buiten heb je een geheel omheinde tuin, een barbeque, een grote eettafel en een speeltoestel. De parkeerplaats is geschikt voor meerdere auto’s. Ook je hond is hier van harte welkom. Denk er wel aan dat op het park je hond altijd aangelijnd moet zijn.

  Lees Meer
 • Omgeving

  De natuurgebieden De Dellen, de Renderklippen en het schitterende IJssellandschap bieden een afwisselend decor waarin je urenlang kunt paardrijden, fietsen en wandelen. Ook ligt een groot gedeelte van Kroondomein het Loo in de gemeente Epe. In de Veluwse gemeente Epe worden veel evenementen georganiseerd zoals het Schaapscheerdersfeest, de Eper paardenvierdaagse, Jazz comes to town, Vaasaqua en het Oener koefeest. Er is ook een uitgebreid winkelaanbod met zowel landelijke ketens als leuke lokale winkels.

  Lees Meer
 • Stalling

  Je paard of pony logeert op 200 meter afstand. Hier zijn 12 ruime boxen, standaard voorzien van een vlasbodem en royale weides.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf de WoudStee rijdt je met je paard of pony direct de bossen in. Je hoeft geen gevaarlijke wegen over te steken en bent meteen in het bos. De paardenstal grenst aan het ruiterpad tussen knooppunt 31 en 32 van het Paardenroute knooppuntennetwerk.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, weidegang mogelijk, wasplaats, vlas

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, hond(en) welkom

Soort accommodatie

vakantiehuis

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten