Landgoed Den Haspel

Vanaf € 68
Leuvenumseweg 72, 3847 LD Harderwijk
Vakantiehuis Groepsaccommodatie
 • Omschrijving

  Op Landgoed Den Haspel ligt tussen Harderwijk en Ermelo aan de rand van het prachtige natuurgebied de Veluwe. Op het landgoed staan twee vakantiehuizen te huur: 'De Boerderij' en 'De Koepel'. Beide huizen liggen helemaal vrijstaand in het bos.

  De Boerderij biedt ruimte aan 10 personen en kenmerkt zich door authentieke elementen en een open sfeer met vrij uitzicht over de weilanden.

  De Koepel is in 2015 herbouwd en heeft met grote ramen en een hoog plafond een optimaal buitengevoel in huis. Deze accommodatie biedt ruimte aan 8 personen.

  Voor je paard of pony zijn er zijn maximaal 6 stallen beschikbaar en circa 1,5 hectare weiland. Het terrein is direct gelegen aan een uitgebreid netwerk van ruiter- en menpaden, zonder dat hiervoor eerst een weg overgestoken hoeft te worden.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Vakantiehuis De Boerderij:

  Nostalgische Boerderij uit 1846 met 3-4 slaapkamers, twee sfeervolle open haarden, 2 ruime woonkamers, 3 badkamers, wifi, geen televisie. Gazon grenst direct aan de weilanden.

  Vakantiehuis De Koepel:

  Vrij gelegen moderne woning in het bos, lichte open woonkamer, houtkachel aanwezig, 4 slaapkamers, overdekt terras, flatscreen televisie met DVD. Woning bevindt zich op loopafstand van de stallen en weilanden. Let op: géén wifi aanwezig.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Beide vakantiehuizen liggen midden in het bos. Direct grenzend aan het terrein ligt een uitgebreid netwerk van ruiter- en menpaden. Er lopen routes in verschillende richtingen, waardoor afwisselend gereden kan worden.

  Ook grenst het terrein direct aan een fietspad dat onderdeel uitmaakt van het bekende fietsknooppunten-netwerk en zijn er mountainbike paden in de omgeving gelegen. Daarnaast zijn er wandelpaden in overvloed. Maar ook voor de wielrenner biedt de ligging van beide huizen uitstekende mogelijkheden. Binnen een half uur kan je de 'Tonnenberg' richting Apeldoorn bedwingen.

  Tip: Strand Horst is één van de beste kitesurf- en surflocaties van Nederland. Door de gunstige ligging en het ondiepe water in het prachtige meer, tref je hier bijna het gehele jaar surfers. Bij Telstar kan je surfplanken huren en surflessen nemen. Als één van de weinige locaties in Nederland kan je op Strand Horst tevens kitesurfen. Zwemmers en zongenieters kunnen terecht op verschillende zandstrandjes. Bootliefhebbers gaan een kijkje nemen bij de jachthaven.

  Lees Meer
 • Stalling

  De stallen zijn ruim opgezet. Bij aankomst tref je een schone stal aan, opgestrooid met vlas. Tevens is er hooi, voordroog-kuil en basisbrok aanwezig.

  De aanwezige zadelkast biedt ruimte aan zes zadels en is afsluitbaar.

  Naast zeven aparte weilanden zijn er nog minimaal drie stukjes paddock aanwezig. In de paddocks is het mogelijk je paard of pony te laten overnachten. De weilanden zijn, door de aanwezigheid van wild, niet geschikt als overnachting.

  Ook is er een simpele buitenbak aanwezig, waarin gereden kan worden.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Het terrein van Landgoed Den Haspel grenst direct aan een uitgebreid netwerk van ruiter- en menpaden over de Veluwe. Deze paden zijn direct toegankelijk vanaf het terrein, er hoeft hiervoor niet eerst een weg overgestoken hoeven te worden.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok, hooi, paddock aanwezig, vlas, zadelkamer/-kast, kuil/voordroog

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, hond(en) welkom, rookvrij

Soort accommodatie

vakantiehuis, groepsaccommodatie

Reviews

Wim

22 december 2018

Heerlijke plek midden in het bos

Marjolein

16 oktober 2018

November 2017 verbleven in de Boerderij van Den Haspel met een groep mensen en paarden. Heerlijk die ruimte in zo'n oude boer… Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten