B&B Scharrelhof

Vanaf € 50
Vosseveldseweg 19, 7107 AD Winterswijk
Vakantiehuis B&B Hotel
 • Omschrijving

  B&B Scharrelhof is een luxe overnachtingsplek voor mens en paard, gelegen in het nationale landschap van Winterswijk in de Achterhoek. Er zijn 3 sfeervolle gastenkamers, allen met eigen badkamer. Kenmerkend voor de Scharrelhof is de service en gastvrijheid van de eigenaren. Naast een heerlijk ontbijt kan er op afspraak een een Scharrelhof-menu gekookt worden, bereid met biologische streekproducten en vanaf 6 personen is het mogelijk om te lunchen op locatie. Voor de paarden en of pony's  zijn er 3 luxe boxen van 3 x 3,5m, is er weidegang mogelijk en kan je gebruik maken van het solarium en de wasplaats.

  In de Achterhoek kan je prachtige buitenritten maken over tientallen ruiter- en menroutes, waarbij je langs de mooiste plekjes wordt geleid. Als paardenliefhebbers geven de accommodatie-eigenaren graag tips voor mooie routes door de directe omgeving.

  Lees Meer
 • Verblijf

  3 comfortabele gastenkamers (2-pers):

  Alle kamers zijn voorzien van een privé badkamer met een douche, wastafel en toilet. De 2 luxe eenpersoons M line boxsprings kunnen opgemaakt worden als 2-persoonsbed of als 2 enkele bedden.

  Gastronomie:

  Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken wordt er gezorgd voor een heerlijk ontbijt en op afspraak( of bij reservering) voor een heerlijk 3 gangen Scharrelhof seizoensmenu.

  Tip: Boek bij je verblijf de hottub en geniet op een bijzondere wijze van de sterrenhemel.

  Lees Meer
 • Omgeving

  De omgeving:

  Het nationale landschap Winterswijk is er 1 om te ontdekken te beleven en te proeven, of je ter paard, fiets of been bent. Geniet van de prachtige coulissen de lange zandwegen, de heerlijke terrassen of van de vele streekprodukten die de omgeving rijk is. Een dag niet sporten? Geen probleem, bezoek een musea of geniet van een heerlijke dag in de sauna.

  Tip: Een dagje zonder paard? Geen probleem, de eigenaren nemen graag de verzorging van je paard zodat jij bijvoorbeeld kan genieten van een heerlijke dag in de sauna of een cultureel uitstapje.

  Lees Meer
 • Stalling

  Stalling:

  De Scharrelhof heeft 3 luxe boxen met een 4 cm doorlaatbare rubberen mat, deze is bedekt met ruim vlasstrooisel. Wil je liever een andere strooisel dan kan dit in overleg. . Voor goed voer voor je paard wordt gezorgd, je mag dit natuurlijk ook zelf meenemen. Je paard kan overigens ook in de wei overnachten

  Wanneer mogelijk en op aanvraag gaat je gastvrouw mee als begeleiding op buitenritten. Het is ook mogelijk een Bach bloesem consult te boeken voor je paard.Vraag de eigenaren om meer info.

  Op een kleine km van de accommodatie ligt een manege waar men lessen kan volgen of een paard/pony kan huren.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Ruiter-/menroutes:

  Vanaf de Scharrelhof vertrek je meteen over een zandweg de wijde wereld in, genieten van de vrijheid, het groen en de vaak prachtig verzorgde erven. Voor de wat avontuurlijke ruiter of menner ligt naast de Scharrelhof een crossbos met, zowel voor de ruiter als menner, leuke gevarieerde hindernissen. Ook is er een waterbak.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, wasplaats, hooi, vlas, zadelkamer/-kast, kuil/voordroog, solarium

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan, training, begeleiding op buitenritten, paard huren, binnenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunch mogelijk, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk, rookvrij

Soort accommodatie

vakantiehuis, B&B, hotel

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten