Stal Naber-Lozeman

Vanaf € 87
Mosselweg 9, 8256 RA Biddinghuizen
Appartement
 • Omschrijving

  Stal Naber-Lozeman ligt vlak bij Biddinghuizen in het prachtige polderlandschap van Flevoland. De stal wordt geleid door Olympisch amazone Alice Naber-Lozeman en beschikt over uitstekende trainingsfaciliteiten. Het zal je paard of pony aan niets ontbreken.

  Er is ook een ruim eventing-oefenterrein, waar genoeg uitdagingen staat voor zowel jonge paarden/beginnende ruiters als combinaties die op internationaal niveau aan de wedstrijdsport deelnemen. Voor buitenritten en galoptrainingen kan via de achteruitgang over de landerijen het bos en het strand van het Veluwemeer bereikt worden. Een prachtig gebied wat nog weinig bekend is bij recreanten en daardoor bijzonder rustig is.

  Je kan hier overnachten in één van de 4 comfortabele vakantie-appartementen, allemaal voorzien van vloerverwarming en air-condition. Combineer je je verblijf met een training, dan zijn er speciale arrangementen.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf de accommodatie rijdt je via een kavelpad zo het bos in en kan je, via een kort stukje fietspad, naar het Veluwemeer rijden waar je buiten de zomermaanden heerlijk doorheen mag rijden.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, weidegang mogelijk, stro, wasplaats, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast, kuil/voordroog

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan, training, binnenrijbaan

Soort accommodatie

appartement

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten