Ontdek de mooiste accommodaties op Paard & Bed

Er zijn zo veel mooie plekken in Nederland om paard te rijden of te mennen. Ga je er graag met je paard of pony op uit, dan is het goed om te weten dat er altijd wel een bed and breakfast, hotel, camping of andere accommodatie in de buurt is waar jij, maar ook je paard echt welkom is. Overnacht bij mensen die het jou en je paard of pony naar de zin maken en die je de beste ruiterroutes kunnen wijzen.

Flevoland

Een unieke paardenvakantie in Nederlands nieuwste provincie

Flevoland, de jongste provincie van Nederland, biedt een verrassende en unieke bestemming voor paardenliefhebbers die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie met hun trouwe viervoeter. Hoewel Flevoland misschien niet meteen bekendstaat als een traditionele paardenbestemming, heeft het veel te bieden voor ruiters en menners die op zoek zijn naar avontuur, natuurlijke schoonheid en een rijke paardencultuur.

Eindeloze ruimte en weidse uitzichten

Flevoland staat bekend om zijn uitgestrekte landschappen en weidse uitzichten. Voor ruiters en menners betekent dit dat je kunt genieten van eindeloze ritten zonder obstakels en met een adembenemend uitzicht op de horizon. De open ruimte biedt de mogelijkheid om te galopperen en te ontspannen in een omgeving die rust en vrijheid uitstraalt.

Diverse terreinen en nieuwe routes

De Lelystadse bossen zijn bij uitermate geschikt voor het maken van een afwisselende bosrit. Of wat dacht je van de Hollande Hout, een verrassend mooi en gevarieerd bosgebied aan de westkant van Lelystad dat grenst aan de Oostvaardersplassen. Het vormt de entree van het nieuwe Nationaal Park Nieuw Land. Flevoland biedt een gevarieerd landschap, variërend van waterwegen en moerassen tot bossen en polders.

Filters

Type accommodatie

Prijs

Faciliteiten

Provincie

Stal Naber-Lozeman ligt vlak bij Biddinghuizen in het prachtige polderlandschap …
Lees meer
Vanaf € 87
Lelymare Logies ligt in het biologische landbouwgebied van Flevoland, aan de ran…
Lees meer
Vanaf € 53
 

2 accommodaties gevonden