• Omschrijving

  B&B Angelbeeck is een familiebedrijf gelegen aan het schitterende natuurgebied de Maasduinen in Afferden, Noord-Limburg en is bij uitstek de plek om te genieten van de mooie natuur. De boerderij ligt direct aan het bos, het afwisselende landschap is zeer geschikt voor allerlei verschillende buitenactiviteiten. De boerderij is ook een fijne rustplek voor Pieterpad-wandelaars! In de omgeving vind je o.a. de kasteeltuinen, thermaalbaden en de Hertog Jan brouwerij in Arcen of centra als Nijmegen, Venlo en Kleve.

  De voormalige hooischuur is gerenoveerd en biedt ruimte aan vier comfortabele, landelijk ingerichte gastenkamers, inclusief een ruime gemeenschappelijke huiskamer met keuken.Ook het terrein zelf leent zich ervoor om heerlijk buiten te genieten! Voor je paard of pony zijn er 4 ruime boxen van 3,5 x 4m en 6 ruime paddocks ter beschikking.

  De eigenaren geven hun gasten graag het gevoel op Bed & Breakfast Angelbeeck echt even weg te zijn, maar tegelijkertijd ook het warme gevoel van thuiskomen.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  De accommodatie ligt direct aan een ruim netwerk ruiterroutes zonder veel gevaarlijke of drukke wegen over te moeten steken! Ook zeer geschikt voor menwagens

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, vlas

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, avondeten mogelijk, hond(en) welkom

Soort accommodatie

B&B

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten