In de 7e Hemel

Vanaf € 102
Belgenhoek 7, 5985 NK Grashoek
Vakantiehuis Appartement
 • Omschrijving

  In de 7e Hemel ligt in de Limburgse plaats Grashoek op een mooie rustige locatie, omringd door kleinschalige akkers en bossen. Op het terrein staan 4 vakantiehuisjes die het jaar rond verhuurd worden. Verder is er op het 2ha terrein een pluk- en theetuin waar je tegen een vergoeding fruit en bloemen kunt plukken. Je paard of pony verblijft bij Sportstal De Helenahoeve, ook aan de Belgenhoek een paar huizen verder. In de omgeving kan je prachtige buitenriten maken.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Alle 4 de vakantiehuisjes zijn geschikt voor 2 personen, eventueel met 1 of 2 (kleine) kinderen. De gezellig ingerichte woonkamer heeft openslaande deuren naar de afgesloten eigen tuin en in de ruime slaapkamer staat een heerlijke boxspring. In alle 4 de vakantiehuisjes is een heerlijke inloopdouche en een apart toilet. Wil je nog meer luxe, boek dan huisje 2 of 3 want deze hebben een ligbad extra.

  In huisje 1, 3 en 4 zijn honden toegestaan.

  Het is mogelijk om een luxe ontbijt bij te boeken.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Iedereen die houdt van rust en natuur zit bij 'In De 7e Hemel' op de uitgelezen plek. Je wandelt/fietst of rijdt met je paard vanaf het erf direct het bos in. Fietsroutes zijn ook direct bereikbaar om de landelijke omgeving te verkennen. Voor mensen die de er lekker op uit willen is er in de omgeving ook van alles te doen. Winkels op 10 autominuten en Venlo is binnen 20 autominuten bereikbaar.

  Lees Meer
 • Stalling

  De Helenahoeve voert en doet stalonderhoud op vaste tijden per dag.

  Bij de stalling is inbegrepen: 2x hooi of voordroog per dag, 2x onderhoudsbrok of muesli per dag. Onderhoud van stallen 2x per dag stro. Voor houtkrul geldt een toeslag. Gratis gebruik van aangewezen paddock, wasplaats (koud en warm water), gebruik van binnenbak, buitenbak en gebruik van springmateriaal. Je kunt een locker /zadelkast huren.

  Paarden moeten jaarlijkse enting hebben en in bezit van paspoort. Geen plek op stal voor hengsten!

  Er worden dressuur- en springtrainingen aangeboden voor zowel kinderen als volwassenen. Tegen betaling is begeleiding op buitenrit ook mogelijk.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf de accommodatie zit je zo op de ruiterpaden met aansluiting op de Turfroute Marisberg Belgenhoek Grashoek Helenveen (29 km).

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, hooi, zadelkamer/-kast, kuil/voordroog, houtvezel, muesli

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan, training, begeleiding op buitenritten, paard huren

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunch mogelijk, geschikt voor trektocht, hond(en) welkom, rookvrij, mindervaliden, ontbijt mogelijk

Soort accommodatie

vakantiehuis, appartement

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten