B&B de Sfeerhoeve

Vanaf € 80
Smalbroek 42, 9411 TV Beilen
B&B Appartement Kamer zonder ontbijt
 • Omschrijving

  B&B de Sfeerhoeve ligt bij het Drentsche plaats Beilen, tegen het Nationale park Dwingelderveld en het Terhorsterzand aan en is een geweldige locatie voor een fijne vakantie met je paard of pony. De Bed and Breakfast is in 2019 gestart en heeft alles uit de kast gehaald om het ruiters en menners naar hun zin te maken. Er zijn 5 ruime boxen beschikbaar voor gasten en er is overdag ook weidegang mogelijk. Verder beschikt de accommodatie over 2 eigen wasplaatsen, zandpaddocks, longeerkraal, een stapmolen en een 20x40 binnen rijbaan. De ruiter- en menpaden beginnen naast de BenB, dus ideale uitrijmogelijkheden.

  Zelf kan je overnachten in één van de 3 gastenkamers, allemaal voorzien van een kingsize bed en een eigen badkamer. Het ontbijt wordt geserveerd in de sfeervolle serre met een prachtig uitzicht.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Gastenkamers:

  Er zijn 3 ruime gastenkamers van +/- 35 m2 tot 45 m2 groot. 2 kamers voor 2 personen, en 1 kamer voor 4 personen. Iedere kamer heeft een een groot kingsize bed en een eigen badkamer met stortdouche en een bad.

  Ontbijt in de serre:

  Er is een serre aanwezig met een ruime keuken en zithoek. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd dat o.a. bestaat uit verse jus d’orange, versgebakken broodjes, vers beleg en streekproducten. Aan de serre is een groot terras gelegen en over het terrein zijn er kleine gezellige zithoekjes gecreëerd.

  Indien gewenst, kan je gebruik maken van de ruime keuken in de serre,

  Tegen een vergoeding is het ook mogelijk je hond mee te nemen. Wel moet deze aangelijnd zijn op het terrein. Er is een kennel aanwezig.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Het nationaal park Dwingelderveld en Terhorsterzand is 400 hectare groot en heeft veel ruiter- en menpaden die door de bossen en de prachtige heides lopen.In het Dwingelderveld zijn ook moutainbike trails, looproutes en vele fietspaden.

  Tip: Brinkdorpen zoals Dwingeloo, Diever en Havelte zijn, met hun idyllische uitstraling en eetgelegenheden, leuk om te bezoeken.

  Lees Meer
 • Stalling

  Er zijn 5 ruime paardenstallen voor de B&B paarden beschikbaar. De stallen worden elke dag gemest en er wordt 3x per dag ruwvoer (kuil of hooi) en krachtvoer van Horsefood gevoerd. Eigen voer meenemen is uiteraard mogelijk, dit kan je dan in bakjes klaarzetten.

  De gastpaarden staan in hetzelfde gedeelte als de 3 eigen paarden van de accommodatie-eigenaren, waardoor er altijd gezelschap is.

  Er is ook weidegang mogelijk (privélandje of in een groepje). Paarden kunnen hier niet dag en nacht op de wei, dus 's nachts staan de paarden op stal. Gasten kunnen gebruik maken van een longeerkraal, stapmolen, zandpaddocks, 20x40 binnen rijbaan en er is een privé zadelkast met slot aanwezig.

  In overleg is het mogelijk om begeleiding bij de buitenrit te boeken. In overleg is het huren van een paard ook mogelijk.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Het ruiterpad grenst aan B&B de Sfeerhoeve en geeft aansluiting op de vele ruiter- en menroutes door het 400 hectare grote gebied van het Dwingelderveld.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast, kuil/voordroog, houtvezel, sportbrok

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, training, begeleiding op buitenritten, paard huren, binnenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunchpakket mogelijk, hond(en) welkom, mindervaliden

Soort accommodatie

B&B, kamer zonder ontbijt, appartement

Reviews

John Kardolus.

23 april 2021

Heerlijke ruime en nette stal voor de paarden. Longeerbak, stapmolen en een stuk weidegrond en bij slecht weer een binnen bak… Lees meer

Carlien

11 september 2020

5-sterren accomodatie voor zowel ruiter als paard! De stallen zijn nieuw, ruim en mooi. Met eigen zadelkast. Ook prima weid… Lees meer

Ineke

26 april 2020

Net thuis van een geweldig verblijf op de Sfeerhoeve. Gastvrijheid staat hier voorop! We voelden ons meteen thuis en mijn paa… Lees meer

Nicole Van Niedek

9 oktober 2019

Enorm genoten! Super mooie luxe kamer, heerlijk ontbijt en de paarden hadden het super met grote boxen, een eigen weilandje e… Lees meer

Evelien de Koker

2 september 2019

Wat een heerlijke dagen hebben wij gehad in B&B de Sfeerhoeve! Super accomodatie paarden staan in heerlijke boxen en kunn… Lees meer

Mariska

1 juli 2019

Een hele mooie plek om te verblijven. De kamers zien er prachtig uit en de eigenaren zijn heel behulpzaam. Onze paarden ston… Lees meer

Familie Oelen

24 juni 2019

Fantastische accommodatie voor mens en paard! Alles is ruim en super netjes, mega grote kamers met grote baden en voor de pa… Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten