• Omschrijving

  Bed & Breakfast De Meren ligt verscholen in de Langdorpse bossen vlakbij Aarschot en Leuven. Hier laat je de drukte van alledag even achterwege en geniet je volop van de rust van de natuur.

  De vijf gezellige tweepersoons gastenkamers hebben elk een eigen badkamer en zijn voorzien van alle comfort. Vanuit de ontbijtruimte en de ruime lounge met houtkachel heb je een prachtig zicht op de bossen rondom.

  Ook eigen paarden zijn welkom. Je paard of pony kan overnachten op een naburige weide. De weide is te zien vanuit je kamer. De B&B ligt aan één van de ruiter- en menroutes door het Hageland, maar ligt ook vlakbij het natuurdomein De Merode. Dit prachtige gebied is zo uitgestrekt dat je er te paard trektochten van 3 tot 7 uur kunt maken zonder op de openbare weg te komen.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  De accommodatie ligt aan 1 van de men- en ruiterroutes door Hageland. Er zijn hier 9 individuele ruiter- en menroutes uitgestippeld van telkens ongeveer 30 kilometer. Ze kunnen worden ingekort of uitgebreid via onderlinge verbindingen

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, weidegang mogelijk

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, geschikt voor trektocht

Soort accommodatie

B&B

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten