• Omschrijving

  Bed en Paard Brunsting is de ideale pleisterplaats voor jouw trektocht te paard. Je verblijft eenvoudig en ontdekt…nodig hebt. Je verblijft in Keetje, een romantisch verbouwd SchaftKeetje op wielen. Eenvoudig, maar compleet en sfeervol ingericht. Er is een ecologisch composttoilet. Je wassen doe je aan de kraan of bij de buitendouche. Er is ook een lampetset, die je kunt vullen met warm water. Keetje staat direct aan de rand van de weide. De paarden staan natuurlijk veilig achter de afrastering, zodat jij nooit door de weide heen hoeft.

  Voor je paard of pony is er een eigen weitje, track en/of stal beschikbaar. Vanuit de accommodatie kan je naar het Nationaal Park Dwingelderveld en het Drents-Friese Woud rijden.

  Lees Meer
 • Verblijf

  2-persoons Keetje:

  Keetje is eenvoudig, maar sfeervol ingericht. De bank is ook een bed. Er is een fijne stoel met warme schapenbontjes en een lekkere deken. Voldoende opbergruimte voor jouw spullen en een 'keuken' die van alle gemakken is voorzien. Koffie en thee zijn standaard aanwezig en iedereen laat wel iets achter voor de volgende gast. Zo werkt het trekkersprincipe: Gebruik, vul aan, neem mee wat je kunt gebruiken en laat achter wat je niet meer nodig hebt. Keetje heeft een waterkoker en een éénpits kookplaatje. Keetje wordt verwarmd met een infrarood verwarming.

  Wassen:

  Terug naar je basis en ontdekken dat je niet zoveel nodig hebt. Daar staat Keetje voor. Er is een ecologisch composttoilet. Je wassen doe je aan de kraan of bij de buitendouche. Er is ook een lampetset, die je kunt vullen met warm water.

  Buiten:

  Het uitzicht is fantastisch. Aan de ene kant staan de paarden en koeien in de wei. Aan de andere kant kijk je uit over het voedselbos. Je hebt je eigen terras en tuintje, waar tuinkruiden en eetbare bloemen groeien voor in je eten.

  Lees Meer
 • Stalling

  In overleg is er voor je paard of pony een eigen plekje in de stal, weide of paddock.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  De accommodatie ligt nabij het Nationaal Park Dwingelderveld en het Drents-Friese Woud.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, paddock aanwezig

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners

Soort accommodatie

trekkershut, pipowagen

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten