Ontdek de mooiste accommodaties op Paard & Bed

Er zijn zo veel mooie plekken in Nederland om paard te rijden of te mennen. Ga je er graag met je paard of pony op uit, dan is het goed om te weten dat er altijd wel een bed and breakfast, hotel, camping of andere accommodatie in de buurt is waar jij, maar ook je paard echt welkom is. Overnacht bij mensen die het jou en je paard of pony naar de zin maken en die je de beste ruiterroutes kunnen wijzen.

Noord-Brabant

De betovering van Noord-Brabant voor ruiters en menners

Voor ruiters en menners die op zoek zijn naar een fantastische omgeving om buitenritten te maken, biedt Noord-Brabant een paradijselijke bestemming die de harten van paardenliefhebbers sneller zal doen kloppen. Van uitgestrekte natuurgebieden en schilderachtige landschappen tot paardvriendelijke faciliteiten en culturele schatten, er zijn talloze redenen waarom je met je paard naar Noord-Brabant moet komen.

Natuurlijke schoonheid

Noord-Brabant heeft een adembenemend landschap dat ideaal is om te verkennen te paard. Van weelderige bossen en glooiende heidevelden tot kronkelende rivieren en rustige meren, de natuurlijke schoonheid van deze regio is werkelijk betoverend. Ruiters en menners kunnen genieten van serene ritten door ongerepte natuurlijke omgevingen, waardoor de band tussen mens en paard wordt versterkt en onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd. Je kunt kiezen uit een alle soorten natuur: de riviergebieden in het noorden, oude veengebieden, weidse zandverstuiving zoals Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, de Peel en schitterende hei zoals de Strabrechtse Heide en de Kampina.

Uitgebreid netwerk van ruiter- en menpaden

Noord-Brabant biedt een uitgebreid netwerk van ruiter- en menpaden die variëren in moeilijkheidsgraad en lengte. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen rit langs rustige landwegen of een avontuurlijke tocht door heuvelachtig terrein, er is voor elk niveau en elke interesse een geschikte route beschikbaar. Deze goed gemarkeerde paden zorgen voor een naadloze en veilige verkenning van de regio te paard.

Paardvriendelijke voorzieningen en gastvrijheid

Noord-Brabant verwelkomt paardenliefhebbers met open armen en biedt een breed scala aan paardvriendelijke faciliteiten en accommodaties. Van gezellige boerderijen en charmante pensions tot campings met speciale paardenstallen, je vindt hier alles wat je nodig hebt om jou en je paard comfortabel te huisvesten. De gastvrije sfeer van Noord-Brabant zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Unieke evenementen en festivals

Noord-Brabant heeft een levendige paardencultuur en organiseert regelmatig evenementen en festivals die ruiters en menners van over de hele wereld aantrekken. Of het nu gaat om prestigieuze dressuur- en springwedstrijden, spannende menwedstrijden of traditionele folkloristische paardenevenementen, je zult zeker worden ondergedompeld in de opwindende wereld van paarden.

Filters

Type accommodatie

Prijs

Faciliteiten

Provincie

Herberg en Pensionstal De Distelhoeve ligt aan de rand van de Loonse- en Drunens…
Lees meer
Vanaf € 45
B&B de verloren sinjoor ligt aan de rand van Bladel, tegen de prachtige Kemp…
Lees meer
Vanaf € 55
De Cromvoirtse Bed & Breakfast ligt in het hart van Cromvoirt, aan de rand v…
Lees meer
Vanaf € 53
Buitengewoon welkom op BoksheideBuiten. In de stoere gastenverblijven van deze a…
Lees meer
Vanaf € 60
Gatenverblijf het Voorhuis, onderdeel van een historische boerderij, ligt bij He…
Lees meer
Vanaf € 171
De Pan ligt bij het plaatsje Hapert, centraal in de Brabantse Kempen. Je kan hie…
Lees meer
Vanaf € 138
 
De Heibloem is een rustige minicamping, landelijk gelegen in het buitengebied va…
Lees meer
Vanaf € 55
** OP DIT MOMENT GEEN BOEKINGSMOGELIJKHEID **Florian Stables ligt in het buiteng…
Lees meer
Vanaf € 59
De Vrolijke Flierefluiter ligt in Someren-Heide een goede omgeving om er lekker …
Lees meer
Vanaf € 30
Tegen de stuifduinen van Bedaf ligt Sandberghe, een vakantiepark in Uden. Hier o…
Lees meer
Vanaf € 130
Bed and Breakfast D'n Duinwal bevindt zich in een prachtige boerderij midden in …
Lees meer
Vanaf € 50
Minicamping Weideblik ligt in het schitterende natuurgebied van het Nationaal pa…
Lees meer
Vanaf € 15

51 accommodaties gevonden