Vakantiepark Sandberghe

Vanaf € 130
Schansweg 3a, 5406 TP Uden
Vakantiehuis Tent Chalet Groepsaccommodatie
 • Omschrijving

  Tegen de stuifduinen van Bedaf ligt Sandberghe, een vakantiepark in Uden. Hier ontmoet je de prachtige omgeving van natuurgebied de Maashorst. Snuif de frisse boslucht op en geniet van de afwisselende natuur. Rust uit en relax, ga op avontuur en beleef. Geniet samen met je paard of pony van de mooie natuur in de Maashorst. Of het nu gaat om een weekendje weg of een vakantie, op het park geniet je van een heerlijk verblijf voor jezelf en je paard. De paarden kunnen namelijk verblijven in de paardenstallen en weide. De Maashorst biedt jou de unieke mogelijkheid om je als ruiter te bewegen door een echt oergebied. In de omgeving vind je speciale routes die bestemd zijn voor jou en je rijdier. Verken samen met je trouwe metgezel het uitgestrekte gebied en baan jullie een weg langs bomen, beken en beesten. Het ultieme vrijheidsgevoel! Terwijl je geniet van de frisse wind op je gezicht, het geluid van de hoeven op het pad en versteld staat van het ruige gebied vol stuifduinen en heide, weet je het zeker: dit moment had je niet willen missen.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Ontdek de bijzondere accommodaties op Vakantiepark Sandberghe, geschikt voor 2 tot 12 personen. Villa's, lodges, bungalows, chalets, natuurhuisjes en stoere glampingaccommodaties.

  Sandberghe beschikt over veel faciliteiten voor jong én oud. Knuffel met de parkdieren. Bewonder de moestuin. Plons in het zwembad. Klim en klauter in de speeltuin. Speel een potje tafeltennis of jeu de boule. Ontspan in de sauna. Geniet van een borrel op het terras van de Huyskamer. Sluit de dag af met een heerlijke barbecue. Het kan hier allemaal.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Het Brabantse oergebied De Maashorst is een gebied waar de natuur het voor het zeggen heeft. Waar bomen, planten en beesten de baas zijn. Grazers als de Tauros en Exmoorpony zorgen ervoor dat het natuurlandschap weer wordt zoals het ooit was: wild, puur en authentiek. 

  De Maashorst biedt jou de unieke mogelijkheid om je als ruiter te bewegen door een echt oergebied. In de omgeving vind je speciale routes die bestemd zijn voor jou en je rijdier.

  Verken samen met je trouwe metgezel het uitgestrekte gebied en baan jullie een weg langs bomen, beken en beesten. Het ultieme vrijheidsgevoel! Terwijl je geniet van de frisse wind op je gezicht, het geluid van de hoeven op het pad en versteld staat van het ruige gebied vol stuifduinen en heide, weet je het zeker: dit moment had je niet willen missen.

  Lees Meer
 • Stalling

  Je paard kan verblijven in 1 van de 4 de paardenstallen en/of weide. Verblijf is inclusief brokken en hooi.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf de accommodatie heb je direct aansluiting op ruiterpaden door de Maashorst

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, er wordt gevoerd, basisbrok, hooi, zadelkamer/-kast

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunch mogelijk, hond(en) welkom, airco, wellness

Soort accommodatie

vakantiehuis, tent, chalet, groepsaccommodatie

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten