Pensionstal MATCH

Vanaf € 55
Hellevoetse Achterweg 7, 3222 EH Hellevoetsluis
Vakantiehuis B&B Groepsaccommodatie
 • Omschrijving

  Pensionstal MATCH heeft speciaal een Bed en Box Match voor ruiters en menners die graag met hun paard of pony op vakantie willen. De Bed & Breakfast met paardenstalling ligt in het polderlandschap van Hellevoetsluis op het mooie eiland Voorne-Putten. Binnen een straal val 5 kilometer vind je alles. De landschappen wisselen zich af van polder, bos, duinen, strand en water.

  De accommodatie ligt 3,5 kilometer af van het ruiterpad dat naar het Noordzeestrand leidt. Een mooie start van een dagtocht over strand en door de duinen van Hellevoetsluis via Rockanje naar Oostvoorne.

  Je kan hier in de lente en zomer zalig in het warme zonnetje langs de vloedlijn stappen om daarna bij zonsondergang, al dan niet onder het genot van een drankje, te kijken naar de rustig grazende paarden in de wei. In de herfst en winter kan je hier met je viervoeter een lekkere frisse neus halen op het strand, waarna je paard lekker verzorgd op stal kan staan en je zelf weer op kunt warmen met een stevige kop snert of een andere warme lekkernij.

  Of je nu gezellig met z'n tweeën bent, met of zonder kinderen, met familie of vrienden, met of zonder paard, de accommodatie kan leuke activiteiten koppelen aan je verblijf, zodat iedereen zich vermaakt.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  De accommodatie ligt ca. 3,5 km van het ruiterpad richting het Noordzeestrand. Je mag het hele jaar het strand op, alleen van 1 april tot 1 oktober tussen 8:00 en 18:00 uur niet op het badstrand van Rockanje. Je kan dan het ruiterpad achter het badstrand nemen om zo je dagtocht voort te zetten. Je hebt op Voorne-Putten geen ruitervergunning nodig.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan, training, begeleiding op buitenritten

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk, rookvrij

Soort accommodatie

vakantiehuis, B&B, groepsaccommodatie

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten