Ontdek de mooiste accommodaties op Paard & Bed

Er zijn zo veel mooie plekken in Nederland om paard te rijden of te mennen. Ga je er graag met je paard of pony op uit, dan is het goed om te weten dat er altijd wel een bed and breakfast, hotel, camping of andere accommodatie in de buurt is waar jij, maar ook je paard echt welkom is. Overnacht bij mensen die het jou en je paard of pony naar de zin maken en die je de beste ruiterroutes kunnen wijzen.

Zuid-Holland

Veelzijdig Zuid-Holland

Zuid-Holland biedt een rijke mix van natuurlijke schoonheid, historische routes, strandavonturen en culturele ontdekkingen voor menners en ruiters. Of je nu de voorkeur geeft aan ontspannen tochten door polderlandschappen of opwindende galopritten langs het strand, Zuid-Holland heeft alles in huis voor een onvergetelijke paardenvakantie.

Buitenritten in Duinen en Bosgebieden

Zuid-Holland herbergt prachtige natuurgebieden, zoals de duinen van het Westland, Meijendel en de Zuid-Hollandse Eilanden. Menners en ruiters kunnen genieten van betoverende buitenritten door zandduinen, bossen en open landschappen.

Strandritten aan de Noordzeekust

Zuid-Holland heeft gezellige badplaatsen en kilometerslange zandstranden aan de Noordzeekust die ideaal zijn voor strandritten. Voel de zeebries op je gezicht terwijl je langs de branding rijdt en geniet van een unieke en verkwikkende ervaring voor zowel menners als ruiters.

Verkenning van Polderlandschappen

Ga er op uit met je paard en ontdek het Hollands Plassengebied bij Leiden en de Kagerplassen. De uitgestrekte polders van Zuid-Holland bieden ruiters en menners de mogelijkheid om te genieten van ontspannende tochten over vlakke landschappen. Ervaar de vredige schoonheid van het Nederlandse platteland terwijl je door weilanden en langs sloten rijdt.

Paardrijden langs historische routes

Er zijn verschillende historische routes in Zuid-Holland die paardenliefhebbers kunnen verkennen. Rijd bijvoorbeeld langs de Oude Wegen van Wassenaar, waar je oude landwegen en charmante dorpjes kunt ontdekken. Of volg het Trekvaartenpad en ervaar een stukje van de rijke historie van de trekvaarten en kanalen in de provincie.

Culturele ontdekkingen en stadstochten

Combineer je liefde voor paardrijden met culturele ontdekkingen door historische steden zoals Den Haag, Leiden en Delft te verkennen. Geniet van monumentale architectuur, musea en lokale markten, en ervaar de rijke cultuur van de provincie.

Filters

Type accommodatie

Prijs

Faciliteiten

Provincie

Vakantiehuis 'Vakantie in Noordwijk met eigen paard' ligt op een mooi verscholen…
Lees meer
Vanaf € 95
Pensionstal MATCH heeft speciaal een Bed en Box Match voor ruiters en menners di…
Lees meer
Vanaf € 55
In het buitengebied van het vakantiedorp Ouddorp bevindt zich De Palmstee, waar …
Lees meer
Vanaf € 45
Paard aan Zee is een Bed & Breakfast in het Zuid-Hollandse Rockanje. Wil je …
Lees meer
Vanaf € 68
Wild Rose Country Stables ligt in het Groene Hart van Nederland en heeft 3 ruime…
Lees meer
Op aanvraag

5 accommodaties gevonden