Op de Boerderie

Vanaf € 55
Hanenweg 9, 4317 NJ Noordgouwe
Camping B&B Tent Appartement Kamer zonder ontbijt
 • Omschrijving

  Op de Boerderie is een heerlijke vakantiebestemming in het Zeeuwse dorpje Noordgouwe op Schouwen-Duivenland. Je kunt hier overnachten in een stijlvolle studio of er is een kampeerplek beschikbaar met een eigen douche en toilet. Als je wil kan je deze zelfs inclusief tent huren. Vanaf het 4e kwartaal 2022 kun je ook verblijven in een vakantieappartement voor 2 à 3 personen.

  Op de 5 hectare grond rondom de Boerderie bevinden zich de weiden voor de paarden, stallen en een rijbak. Voor je paard of pony is er een stal en weidegang, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor alleen overnachting in de wei.

  Vanuit de accommodatie rij je te paard zo naar de bossen van Schuddebeurs, een natuurgebied wat absoluut de moeite waard is en vrij toegankelijk voor ruiters. Of rij met je trailer naarhet Duinhoevepad waar je zo het strand op kunt rijden.

  Lees Meer
 • Verblijf

  De Tulp:

  Deze stijlvolle studio op de begane grond is geschikt voor 1 à 2 personen. de woon-/zitkamer heeft een open keuken en een slaapgedeelte. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en toilet. Door de openslaande deuren kom je op het privéterras met een schitterend uitzicht over de weiden. De eigenaren serveren eventueel ook ontbijt of kunnen voor een gevulde koelkast zorgen. Informeer bij boeking naar de mogelijkheden.

  De Klaproos (beschikbaar vanaf 4e kwartaal 2022):

  Dit appartement zal geschikt zijn voor 2 à 3 personen

  De Kampeerplaats (beschikbaar vanaf april tot oktober):

  Bij deze fijne kampeerplek hoort een eigen badkamer met douche en toilet. Heb je geen tent, dan kan je de plek ook met tent huren.

   Tip: Fietsenverhuur mogelijk

  Lees Meer
 • Omgeving

  Vlakbij de accommodatie ligt Zierikzee dat bekend staat om zijn rijke historie en ligging aan de Oosterschelde. Schuddebeurs heeft een mooi bos waar je, naast paardrijden, ook fijn kunt wandelen.

  Op zo'n 13 km afstand bevinden zich de Brouwersdam met zijn prachtig brede stranden en de bekende badplaats Renesse.

  Lees Meer
 • Stalling

  Voor je paard of pony is er bij aankomst een schone stal. Stalling is inclusief hooi en weidegang. Je neemt zelf je brokken mee. Bij vertrek wordt er gevraagd zelf je stal uit te mesten. In overleg kan je ook gebruikmaken van de buitenrijbak.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf de accommodatie zit je zo op de ruiterroutes door de bossen van Schuddebeurs. Ga je naar het strand, hou er dan rekening mee dat je tijdens het badseizoen (1 mei tot 1 oktober) tussen 9:00 en 19:00 niet met je paard op het strand mag. Op de stranden tussen Domeinen 3 en Duinhoevepad, is gedurende het hele jaar paardrijden wel de hele dag toegestaan (ca. half uur met auto).

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, stro, hooi, paddock aanwezig

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, geschikt voor trektocht, rookvrij, ontbijt mogelijk

Soort accommodatie

camping, B&B, kamer zonder ontbijt, tent, appartement

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten