Ontdek de mooiste accommodaties op Paard & Bed

Er zijn zo veel mooie plekken in Nederland om paard te rijden of te mennen. Ga je er graag met je paard of pony op uit, dan is het goed om te weten dat er altijd wel een bed and breakfast, hotel, camping of andere accommodatie in de buurt is waar jij, maar ook je paard echt welkom is. Overnacht bij mensen die het jou en je paard of pony naar de zin maken en die je de beste ruiterroutes kunnen wijzen.

Utrecht

De Betovering van de provincie Utrecht

De provincie Utrecht, het kloppende hart van Nederland, biedt paardenliefhebbers een onvergetelijke ervaring om de prachtige natuurlijke landschappen en rijke geschiedenis te verkennen tijdens buitenritten te paard. Van weelderige bossen tot uitgestrekte heidevelden en pittoreske dorpen, Utrecht heeft alles in huis voor een betoverende paardenvakantie.

Verscheidenheid in natuur

Utrecht heeft het allemaal; weilanden, bossen, heidevelden en stuifzanden. Nationaal park De Utrechtse Heuvelrug bestaat uit Park Vliegbasis Soesterberg, het Amerongse Bos, Beerschoten, Houdringe, Panbos, Birkhoven, Landgoed Heidestein, Bornia en het Zeisterbos. Daarnaast heb je ook nog natuurgebied de Blauwe Kamer, Heerlijkheid Stoutenburg en landgoed Oostbroek. De provincie ligt centraal en biedt geweldige mogelijkheden voor ruiters en menners.

Bisdom vol historie

Utrecht is doordrenkt van geschiedenis en biedt ruiters en menners de mogelijkheid om historische routes te verkennen die teruggaan tot de middeleeuwen. Rijd door oude stadjes zoals Wijk bij Duurstede en geniet van de charme van kronkelende straatjes, eeuwenoude kerken en sfeervolle pleinen. Langs de routes kom je langs imposante kastelen en landgoederen,zodat je te paard de geschiedenis verkent.

Kunst en Cultuur

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Utrecht ook een bruisende culturele scene. Bezoek historische bezienswaardigheden zoals het Rietveld Schröderhuis of het Kasteel de Haar en dompel jezelf onder in de rijke cultuur en kunst van de regio.

Filters

Type accommodatie

Prijs

Faciliteiten

Provincie

Bed and Breakfast Soest te Paard ligt aan de rand van het bos en is ideaal voor …
Lees meer
Vanaf € 64
Bed & Breakfast Veld en Bosch ligt op op landgoed Veld & Bosch in een oa…
Lees meer
Vanaf € 70
B&B Arendsnest ligt bij Renswoude, op de Utrechtse Heuvelrug, grenzend aan d…
Lees meer
Op aanvraag
Manege Groenewoude ligt bij de Utrechtse plaats Woudenberg, centraal gelegen, go…
Lees meer
Vanaf € 55
 

4 accommodaties gevonden