• Omschrijving

  Vakantiepark Ommerland ligt in de prachtige bossen van Ommen in het Vechtdal Overijssel. Verblijf in een vakantiebungalow, glamping lodge, één van de luxe chalets of met eigen kampeermiddel op een kampeerplaats. Er zijn ook zwembaden, een campingwinkel, horeca en een klimbos. Je eigen paard of pony neem je gewoon mee op vakantie want de camping heeft een manege met prachtige stallen, spuitplaatsen met warm water, afsluitbare zadelkasten, zandpaddocks, ruime weilanden, een stapmolen en een rijbak met Agterberg bodem. Je rijdt direct vanaf de accommodatie het bos in waar ook de ruiterroute begint; ideaal voor het maken van fijne buitenritten of lange dagtochten. Bij Ommerland is het genieten voor ruiter en paard.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Kampeerplaatsen:

  Op loopafstand van de manege vind je diverse ruime kampeerplaatsen (april t/m oktober) met keuze uit 4 ampère stroom of comfortplaatsen met 10 ampère stroom. Sanitair aanwezig in de diverse sanitairgebouwen op het terrein.

  Bungalows, Chalets, Glamping Lodges:

  Vlak naast de manege vind je zespersoons bungalows, zespersoons Glamping Lodges en iets verderop luxe zespersoons Chalets. Variërend van comfort tot luxe met vaatwasser, combimagnetron en loungeset.

  Honden:

  Maar liefst 4 honden zijn gratis welkom op diverse kampeerplaatsen en ook in diverse accommodaties. Op het terrein en in het bos dienen honden altijd aangelijnd te zijn. Er is een honden-losloopveld aanwezig op de camping en een hondendouche.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Ommerland ligt in een glooiend landschap waarin bos, heide, zandverstuivingen en landerijen elkaar afwisselen. Bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers die te voet, per fiets, per kano of op de rug van een paard de omgeving willen verkennen. Ommen is een gezellige en toeristische stad met een sfeervol centrum met gezellige terrasjes en lekkere restaurantjes.

  Tip: Nabij gelegen vind je de grote stad Zwolle voor een dagje cultuur, goed shoppen, maar ook om te genieten van lekker eten.

  Lees Meer
 • Stalling

  De stalling is all inclusive: brok, hooi en stro. Je kan gebruikmaken van een afsluitbare zadelkast en spuitplaatsen met warm water. Buiten vind je zandpaddocks, maar ook ruime gras weides. Er is een rijbak aanwezig met Agterberg bodem, een solarium en een stapmolen. Kortom, alles in debuurt voor een fijne paardenvakantie.

  Je trailer parkeer je naast de manege en je auto parkeer je naast de accommodatie/kampeerplaats

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Er gaat een prachtige ruiterroute direct langs Camping Ommerland. Vanaf hier maak je prachtige ritten door het bos, over de zandvlakte en langs prachtige heidevelden. Sommige delen zijn licht heuvelig, maar zijn goed te berijden over de zandpaden. De paden zijn goed aangegeven en gescheiden van voetgangers en mountainbikes.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast, solarium

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan, geschikt voor pony-/ruiterkamp

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunch mogelijk, hond(en) welkom

Soort accommodatie

camping, vakantiehuis, tent, chalet

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten