K&K pleats

Vanaf € 12
Rikkerinksweg 4, 7485 RM Ambt Delden
Camping Chalet Groepsaccommodatie
 • Omschrijving

  K&K pleats ligt in bij het dorp Ambt-Delden in het Overijsselse Twente. Je kan hier overnachten in 1 van de 5 Swalk-Wente, een soort lodge. Swalk-Wente is een samenvoeging van de Friese woorden Swalkjen wat zwerven betekend en Wente wat woning betekend. In goed ABN staat er dus zwerfwoning. Deze 1-kamer houten woningen zijn compleet ingericht voor 2 of 4 personen en voorzien van een waranda. Zittend op deze waranda waan je je in een heel andere omgeving en kan je de jacht van de buizerd, valk of sperwer ongestoord bewonderen. De Swalk-Wenten liggen in een kraalvorm om een pleintje met open haard. Je kan overigens ook kamperen met een eigen caravan, tent of camper. De wenten met camping zijn ook prima geschikt als groepsaccommodatie.

  Speciaal voor de hippische gasten die met eigen paard of pony op vakantie komen, zijn er de nodige voorzieningen aanwezig. Naar keuze kan je paard in de wei of in één van de stallen overnachten.

  Je kunt in alle rust opzadelen of inspannen om langs rustige (zand)wegen een fijne buitenrit te maken. Bij terugkomst kan je jezelf en je paard of pony heerlijk verfrissen. Voor bakkie, fris of iets lekkers kan je terecht op het boerderijterras/rustpunt van de accommodatie.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Maak een fraaie rit door de Zeldamse dreven, landgoed Twickel of richting Markelo, Enter, Diepenheim. De accommodatie is gelegen aan diverse routes en daarnaast zijn er ook eigen route’s van de accommodatie.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, basisbrok, hooi, vlas

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, mindervaliden

Soort accommodatie

camping, chalet, groepsaccommodatie

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten