De Bonaparte

Vanaf € 63
Strengweg 17, 1969 MG Heemskerk
Vakantiehuis
 • Omschrijving

  De Bonaparte ligt in het buitengebied van de Noord-Hollandse plaats Heemskerk. De ingang van het natuurgebied ligt voor wandelaars 100 meter vanaf het erf, ruiters, menners en fietsers kunnen een stukje verderop het duin in. Vier kilometer verder kan je het strand op.

  De accommodatie beschikt over 2 vakantiewoningen. Appartement Bon is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft een heerlijke tuin op het zuiden, met ruim terras en barbecue. Op de eerste verdieping, onder het schuine dak bevindt zich de iets kleinere, maar toch ruime Loft Aparte, geschikt voor 2 personen. De 2 vakantiewoningen zijn gemakkelijk te schakelen tot een grote vakantiewoning voor 6 personen. Je kijkt vrij uit op de paarden en aangrenzend het beboste duin, waar grote grazers als de Schotse hooglander, wilde pony’s, schapen, of geiten het landschap open houden. Voor de gastpaarden en/of -pony's zijn er vier zeer ruime binnenboxen en twee paddocks beschikbaar. Heeft niet iedereen een eigen paard? In samenwerking met een een stal verderop zijn begeleide duin- /strandritten op betrouwbare paarden te boeken.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Ruiter-/menroutes:

  De accommodatie grenst direct aan het Heemskerkerduin. De ingang voor ruiters ligt op 10 minuutjesstappen over een rustige weg. Er zijn meerdere routes die lopen van Wijk Aan Zee tot Petten. Je kunt kiezen voor schaduwrijkeroutes met stevige bodem, of de wat meer mulle paden langs zeereep. Te paard zijn meerdere strandopgangen te bereiken. Het ruiterpad door het duin loopt direct langs de opgang van het strand Heemskerk. Je bent hier in een half uur en de opgang is alleen toegankelijk voor voetgangers en ruiters.In de winter is het strand vrij toegankelijk met paard, met uitzondering van de middagen op zon- en feestdagen. Zomers is het strand toegankelijk voor 10 uur en na 19 uur.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, basisbrok, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, vlas, zadelkamer/-kast

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, begeleiding op buitenritten, paard huren

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunchpakket mogelijk, geschikt voor trektocht, rookvrij, bagageservice

Soort accommodatie

vakantiehuis

Reviews

Judith Heikens

13 oktober 2020

Een heerlijke vakantie gehad bij B&B Bonaparte. Zowel de paarden als wijzelf kwamen niets te kort. Vanuit het huisje heb … Lees meer

Sanne Ploeger

2 oktober 2020

Wat een heerlijke plek! Zowel wij als de paarden zijn van alle gemakken voorzien. Het is hier knus, gezellig en rustig. Vak… Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten