Ontdek de mooiste accommodaties op Paard & Bed

Er zijn zo veel mooie plekken in Nederland om paard te rijden of te mennen. Ga je er graag met je paard of pony op uit, dan is het goed om te weten dat er altijd wel een bed and breakfast, hotel, camping of andere accommodatie in de buurt is waar jij, maar ook je paard echt welkom is. Overnacht bij mensen die het jou en je paard of pony naar de zin maken en die je de beste ruiterroutes kunnen wijzen.

Noord-Holland

Fantastische mogelijkheden voor ruiters en menners

Noord-Holland biedt een gevarieerd landschap dat ruiters en menners uitnodigt om mooie buitenritten te maken. Van idyllische stranden en schilderachtige duinen tot rustieke polders en historische landgoederen, Noord-Holland biedt een afwisselende omgeving voor paardenliefhebbers om te verkennen.

De magie van strandritten en rijden door de duinen

Noord-Holland herbergt enkele van de meest adembenemende stranden en duinen van Nederland, wat de perfecte achtergrond vormt voor onvergetelijke ritten te paard. Badplaatsen als Callantsoog, Schoorl, Egmond, Bergen-aan-Zee en Noordwijk worden graag door ruiters bezocht die graag een strandrit willen maken en met hun paard de zee in willen. Van de uitgestrekte stranden langs de Noordzeekust tot de schilderachtige duinlandschappen van bijvoorbeeld het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, zijn er talloze mogelijkheden om met je paard te genieten van een verfrissende rit langs de kustlijn. De ruisende golven en de zilte zeelucht creëren een gevoel van vrijheid die ongeëvenaard is.

Prachtige polderlandschappen en historische routes

Voor degenen die houden van een meer rustige en schilderachtige omgeving, bieden de polderlandschappen van Noord-Holland een oase van groen. Trek langs rustieke boerderijen, kabbelende slootjes en uitgestrekte weilanden terwijl je de historische routes verkent die deze vruchtbare landen doorkruisen. Ruiters en menners kunnen genieten van ontspannen tochten waarbij ze de gelegenheid hebben om het landelijke leven van dichtbij te ervaren.

Georganiseerde paardrijtochten en evenementen

Noord-Holland organiseert regelmatig georganiseerde paardrijtochten en evenementen die ruiters en menners van alle niveaus aantrekken. Of het nu gaat om spannende spring- en dressuurwedstrijden, ontspannen groepsritten of speciale thematische evenementen, er is altijd iets te beleven voor paardenliefhebbers. Deze evenementen bieden ook de kans om andere gelijkgestemde individuen te ontmoeten en deel uit te maken van de levendige paardengemeenschap van Noord-Holland.

Gastvrije provincie voor hippische toeristen

Noord-Holland verwelkomt hippische toeristen met open armen door een scala aan paardvriendelijke accommodaties en voorzieningen aan te bieden. Van sfeervolle boerderijen en landelijke pensions tot campings met paardenstallen, je zult altijd een comfortabele plek vinden om te verblijven en je paard te verzorgen. De gastvrije sfeer van de regio zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Filters

Type accommodatie

Prijs

Faciliteiten

Provincie

Privéstal Sombroek ligt bij het Noord-Hollandse Koedijk (gemeente Alkmaar), in h…
Lees meer
Vanaf € 85
Stal de Hogedijk ligt bij het plaatsje Egmond Binnen, vlakbij het prachtige Noor…
Lees meer
Vanaf € 45
De Rijnhoeve ligt bij Schagerbrug, naast het fantastische strand van Callantsoog…
Lees meer
Vanaf € 54
Vakantiehuis 't Hoentje ligt op een rustige plek tussen de dorpen Bergen en Scho…
Lees meer
Vanaf € 105
Accommodatie Poelenburgh is door de prachtige ligging in een bosrijke omgeving z…
Lees meer
Vanaf € 60
De Blokhut ligt midden tussen de bollenvelden in het Noord Hollandse Egmond Binn…
Lees meer
Vanaf € 50
 
Manege de Paardenhof ligt in de landelijke omgeving van Kwadijk, vlakbij Purmere…
Lees meer
Op aanvraag
Caravan Weidezicht vind je bij Den Burg op het mooie Waddeneiland Texel. Texel i…
Lees meer
Vanaf € 75
Stal van Haaster en de Jong ligt vlak bij het prachtige strand en de duinen van …
Lees meer
Vanaf € 99
De Bonaparte ligt in het buitengebied van de Noord-Hollandse plaats Heemskerk. D…
Lees meer
Vanaf € 63
Een gezellig knusse 2 persoons Bed & Breakfast, gesitueerd in de paardenstal…
Lees meer
Vanaf € 100
Landgoed Nollenweijde is een prachtig boerenlandgoed in het Noord-Hollandse Scho…
Lees meer
Vanaf € 53

20 accommodaties gevonden