• Omschrijving

  ** OP DIT MOMENT GEEN BOEKINGSMOGELIJKHEID **

  Florian Stables ligt in het buitengebied van Hilvarenbeek en is een volledig uitgerust paardensportcentrum. Je kunt hier overnachten in een 2-persoons chalet. Door de prachtige ligging met uitzicht op de bosrand en de paarden, zit je gelijk in de vakantiestemming. Voor je paard of pony zijn er luxe paardenstallen, paddocks en is er ruimte voor weidegang.

  Vanaf het terrein is het nieuwe men- en ruiterroutenetwerk van Hilvarenbeek direct te bereiken; Je stapt het terrein af en zit meteen op de ruiterroute. Het routenetwerk is ruim 80 km lang en loopt via knooppunten. Voor dit nieuwe ruiternetwerk vormde de Taxandria route een mooie basis. Deze is opgewaardeerd en alle routes zijn geschikt gemaakt voor zowel ruiters als menners. De accommodatie-eigenaren hebben armbandjes waarop je vooraf je route kunt plannen en je knooppunten kunt noteren. Na je buitenrit neem je plaats op je privéterras of op het terras voor de buitenrijbaan en geniet je van de rust het uitzicht.

  Naast de fantastische buitenrij-mogelijkheden kan je eventueel ook een dressuurles of een instructie werken aan de hand bijboeken. Bianca Voermans is zelf een Grand prix amazone.

  Lees Meer
 • Verblijf

  2-persoons chalet:

  Het gezellig ingerichte chalet heeft een woon-/eetkamer met open keuken en een slaapkamer met een 2-persoons bed. Er is Airco aanwezig. Je hebt de beschikking over een omheind privéterras met buitenhaard en een eigen bbq.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Florian Stables ligt vlakbij het gezellige Hilvarenbeek met fantastische restaurantjes en terrasjes. De omgeving biedt veel mogelijkheden. Naast het Ruiterroutenetwerk zijn mooie wandel- en fietsroutes. In de buurt zijn tal van musea en attractieparken zoals de Efteling en de Beekse Bergen. 

  Lees Meer
 • Stalling

  Faciliteiten:

  Binnen- en buitenboxen

  Paddocks

  Hengsten paddocks

  Weidegang

  Spuitplaatsen met warm water

  Solarium

  Trilplaat

  Binnenrijbaan 20 x 60

  Buitenrijbaan 20 x 60

  Hindernismateriaal is aanwezig

  Grote overdekte longeercirkel

  Grote buiten longeercirkel

  De accommodatie-eigenaren hebben armbandjes waarop je vooraf je route voor je buitenrit kunt plannen en je knooppunten kunt noteren.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Je kunt direct vanaf het terrein de ruiterroute op. Je rijdt tussen de weilanden op een onverhard pad en hebt aansluiting op 80 Km aan ruiterroutes! In Hilvarenbeek is 2021 een groot nieuw ruiterroutenetwerk geopend dat ruim tachtig kilometer lang is en loopt via ruiterknooppunten. Voor dit nieuwe ruiternetwerk vormde de Taxandriaroute een mooie basis. Deze is opgewaardeerd en alle routes zijn geschikt gemaakt voor zowel ruiters als menners.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, zadelkamer/-kast, solarium, sportbrok, muesli

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan, training, begeleiding op buitenritten, binnenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, hond(en) welkom, rookvrij, airco

Soort accommodatie

chalet

Reviews

F. Huygen

22 mei 2023

Voor het paard prima. Vriendelijkheid uitbaters top. Uitrijmogelijkheden uitmuntend. Maar voor je eigen overnachting ? Chale… Lees meer

Veronique

27 juni 2022

Fantastische uitrij mogelijkheden via de ruiterroute!!!!! Paarden staan er op en top bij, lekker naar buiten , fijne stallen … Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten