• Omschrijving

  De Pan ligt bij het plaatsje Hapert, centraal in de Brabantse Kempen. Je kan hier overnachten in één van de 4 luxe buitenhuizen, allemaal geschikt voor maximaal 6 personen. De aangrenzende paardenstalling beschikt over 10 ruime boxen, een ruime zandpaddock, een mooie overdekte poetsplaats, een ruime buitenpiste en een grote weide waar je de paarden vanuit de vakantiehuizen kunt zien grazen. Op 500 meter van De Pan ligt een van de mooiste natuurgebieden beheerd door Staatsbosbeheer. Dit is één van de weinige gebieden in Nederland waar vrij ruiteren en mennen is toegestaan, dus naast het fantastische knooppunten netwerk door De Kempen, zijn er nog tal van mogelijkheden om er, via onverharde wegen en paden, met je paard of pony op uit te trekken.

  Lees Meer
 • Verblijf

  De 4 Buitenhuizen:

  Elk zespersoons buitenhuis heeft een eigen entree, een volledig uitgeruste keuken, een ruime woon/eetkamer met Smart-TV en een ruim terras met uitzicht over de weilanden. Op de begane grond bevindt zich een ruime slaapkamer met badkamer en suite. Op de verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers met badkamer en suite. De 3 slaapkamers zijn voorzien van heerlijke bedden.

  Honden:

  Ook je hond is welkom op De Pan. Hiervoor wordt wel een toeslag berekend.

  Op het terrein moeten honden aangelijnd zijn. In de nabije omgeving zijn diverse hondenlosloopgebieden.

  Lees Meer
 • Omgeving

  De Kempen ligt op de grens met België. Vanaf de Pan kan je de omgeving ontdekken via de knooppuntennetwerken, voor zowel wandelaars, fietsers, mountainbikers, ruiters en menners zijn er fantastische routes uitgezet door het gebied. Dorpen zoals Eersel met haar historische markt, maar ook Bladel, liggen om de hoek.

  Lees Meer
 • Stalling

  Je paard of pony kan overnachten in één van de 10 ruime boxen in de paardenstal, in de directe nabijheid van de Buitenhuizen. De boxen zijn voorzien van stro, hooi en drinkwater. In de stal bevindt zich een ruime poetsplaats, voorzien van warme en koud water. Er is ook een ruim weiland beschikbaar.

  De accommodatie is ook uitermate geschikt voor menners. Bij de poetsplaats is een ruime mogelijkheid voor het stallen van je rijtuig. Op het buitenterrein bevindt zich een buitenbak van 20x40 meter met een zandbodem en een paddock van 15x15 meter.

  De accommodatie-eigenaren maken altijd een voorstel op maat aan de hand van jouw wensen en de mogelijkheden die er zijn.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  De Pan is gelegen aan het fysiek bewegwijzerde ruiter en men knooppunten netwerk in de Brabantse Kempen. Op +/- 500 meter van de Pan ligt het bos en natuurgebied de Cartierheide, bereikbaar via een verharde weg (met viaduct).

  Voor het gebied is een gratis ruiterkaart beschikbaar en online is er een routeplanner, waar routes zijn om te zetten naar gps bestanden.

  De wegen en paden buiten het knooppunten netwerk zijn ook nog eens vrij toegankelijk voor ruiters en menners!

  Er zijn geen penningen of vergunningen nodig om de Kempen te paard te verkennen.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

lunch mogelijk, avondeten mogelijk, hond(en) welkom, mindervaliden

Soort accommodatie

vakantiehuis

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten