Ontdek de mooiste accommodaties op Paard & Bed

Er zijn zo veel mooie plekken in Nederland om paard te rijden of te mennen. Ga je er graag met je paard of pony op uit, dan is het goed om te weten dat er altijd wel een bed and breakfast, hotel, camping of andere accommodatie in de buurt is waar jij, maar ook je paard echt welkom is. Overnacht bij mensen die het jou en je paard of pony naar de zin maken en die je de beste ruiterroutes kunnen wijzen.

Groningen

Een oase van rust en ruimte

Groningen staat bekend om zijn uitgestrekte landschappen, weidse vergezichten en rustige dorpjes. Voor ruiters en menners biedt deze overvloed aan ruimte en rust de perfecte omgeving om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en een diepere verbinding met de natuur aan te gaan. Het gevoel van vrijheid dat je ervaart, terwijl je met paard of pony door uitgestrekte velden en langs kabbelende beekjes rijdt, is onbetaalbaar.

Prachtige natuur

De provincie Groningen heeft een aantal adembenemende natuurgebieden die wachten om ontdekt te worden. Van het uitgestrekte Nationaal Park Lauwersmeer tot het Reitdiepgebied, er zijn talloze mogelijkheden om te genieten van buitenritten te midden van een overvloed aan flora en fauna. Sprong over het Veen is een uitgebreide routestructuur voor zowel ruiters als menners in één van de bijzonderste gebieden van Nederland, namelijk het Groningse Westerwolde en het aansluitende veengebied richting de Hondsrug, een gebied met een bijzonder afwisselend landschap.

Evenementen en samenkomsten voor paardenliefhebbers

Groningen organiseert regelmatig evenementen en bijeenkomsten die speciaal gericht zijn op paardenliefhebbers. Of het nu gaat om spannende paardenshows, gezamenlijke ritten, of educatieve workshops, deze evenementen bieden de kans om deel uit te maken van de bloeiende paardengemeenschap van Groningen en gelijkgestemde individuen te ontmoeten.

Gastvrij Groningen

Groningen staat bekend om zijn nuchtere, maar ook warme gastvrijheid. Paardenliefhebbers worden verwelkomd met open armen en vinden een scala aan paardvriendelijke accommodaties en voorzieningen. Van gezellige campings en charmante pensions tot luxe hotels en B&B's, je zult altijd een comfortabele plek vinden om samen met je paard of pony te verblijven.

Filters

Type accommodatie

Prijs

Faciliteiten

Provincie

BenB bij Greet ligt in het buitengebied van het Groningse plaatsje Sellingen in …
Lees meer
Vanaf € 50
Cum Laude Hoeve ligt in het Groningse plaatsje Laude, gemeente Westerwolde. Je k…
Lees meer
Vanaf € 50
Piloersemaborg ligt in Den Ham, ongeveer 15 minuten van de bruisende stad Gronin…
Lees meer
Op aanvraag
Vakantiehuis Lauwersmeer heeft een unieke ligging aan een kolk. Het huis is gesc…
Lees meer
Vanaf € 55
Boerderij De Klaproos ligt in Onstwedde in de prachtige omgeving van het Dal van…
Lees meer
Vanaf € 94
Wil je lekker met je paard op vakantie en genieten van de prachtige natuur? Dan …
Lees meer
Vanaf € 38
 
Boerderij 't Ossenschot ligt aan de rand van Ter Apel op 7 hectare eigen grond e…
Lees meer
Vanaf € 49
Bij hotel Van der Valk Groningen-Zuidbroek A7 kan je luxueus overnachten in 1 va…
Lees meer
Op aanvraag

8 accommodaties gevonden