• Omschrijving

  Koren tot Manen ligt bij Kootwijk, aan de bosrand en direct aan de ruiterroutes. Je kunt hier heerlijk slapen en genieten aan de bosrand. Er is geen wifi, geen tv, maar wel boeken, een heerlijk haardvuur en prachtige natuur. Deze Bed & Breakfast biedt je de perfecte gelegenheid om met je eigen paard meerdaagse buitenritten te maken op de prachtige en uitgestrekte Veluwe. Ook het bijhuren van paarden behoort tot de mogelijkheden.

  Samen met de paarden bieden de eigenaren een omgeving om te relaxen, tot jezelf te komen, en na een korte vakantie weer uitgerust verder te gaan.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 losse bedden en 1 met een stapelbed. Beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen, dus je hoeft niet te veel mee te nemen als bagage.

  Buiten staat een trekkershut waar ook nog 2 personen kunnen overnachten. Deze is niet verwarmd.

  In de grote ruimte beneden vind je een uitgebreide koffiemachine, grote tafel om in de avond spelletjes uit de kast te spelen. De houtkachel maakt de koude avonden ontzettend gezellig. In de ochtend krijg je een heerlijk uitgebreid ontbijt, waarna je uitgerust weer samen met je paard op pad kunt.

  Vanuit de Bed & Breakfast kun je via de gang waar de toiletten en de douche zijn zo door naar de stallen.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Koren tot Manen in het buitengebied, dus heerlijk rustig. Er is veel ruimte en er zijn fantastische uitrijmogelijkheden. Door de unieke ligging langs de bosrand en aan het zandpad, hoef je geen drukke wegen over te steken. Regelmatig komen gasten enthousiast terug om te vertellen dat ze wild gezien hebben. Geniet van de prachtige Veluwe!

  Lees Meer
 • Stalling

  Ruime open boxen met drinkbakken en onbeperkt toegang tot hooi. 2x daags mogelijkheid om krachtvoer te voeren. Ruime hout omheinde paddock met onbeperkt hooi en waterbak.

  Ook als je alleen komt, staat je paard of pony nooit alleen.

  Het is mogelijk om met een paard van Koren tot Manen, onder begeleiding van een gids, op buitenrit te gaan. De paarden zijn erg braaf en er is voor iedere ruiter een geschikt paard.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Directe aansluiting op de bospaden, uitgestrekte bossen en heidevelden met natuurlijk het Kootwijkerzand. Kwaliteit van de bospaden is fantastisch te noemen en ook geschikt voor aanspanningen.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast, houtvezel, sportbrok, muesli, overnachting in paddock

Extra faciliteiten accommodatie

lunchpakket mogelijk, geschikt voor trektocht, rookvrij, ontbijt mogelijk

Extra faciliteiten paardensport

begeleiding op buitenritten, paard huren, western

Soort accommodatie

B&B, trekkershut

Reviews

Saskia

17 juni 2024

Wil je een fijne plek voor je paard en de mogelijkheid om heerlijk buiten te rijden, kom dan hier naartoe. Paard staat lekke… Lees meer

Nicole

22 maart 2021

Heerlijke plek om met je eigen paard te vertoeven. Je rijdt zo de bossen in. Mirjam heeft veel verstand van paarden en denkt … Lees meer

Ines

7 maart 2021

Superplek om te verblijven! Eigenaresse is erg gastvrij, je voelt je meteen heel welkom. Prachtige accommodatie voor 1 tot … Lees meer

Marjolein

14 augustus 2018

Inmiddels twee keer bij Van Koren Tot Manen verbleven. De locatie van de B&B is top, van het erf af de zandweg op en verv… Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten