• Omschrijving

  Klein Koestapel ligt in Putten, op een prachtig terrein op het landgoed Gerven. In de voormalige koeienstal zijn mooie B&B kamers gebouwd, die uitkijken over het mooie landschap. Ieder gastenkamer heeft een aparte slaapkamer, een woon-/eetkamer en zelfs een keuken. Je kunt ook overnachten in één van de 4 luxe Glamping tenten met uitzicht over de weides. Je paard of pony kan overnachten in de weide, maar er zijn ook 3 boxen beschikbaar. Je rijdt vanaf hier zo men- en ruiterpaden over de Veluwe op.

  Lees Meer
 • Verblijf

  B&B kamers (2-pers):

  De gastenkamers hebben een slaapkamer met aangrenzend een heerlijke badkamer met inloopdouche en wc. Voorin is een ruime woonkamer met een bank en kleine eettafel. Ook is er een keuken aanwezig waar je zelf wat klaar kan maken. Het ontbijt is bij je verblijf inbegrepen.

  Glamping tenten:

  De comfortabele tenten, geschikt voor max. 6 personen zijn heel compleet ingericht:

  Badkamer (douche) met wc en wastafel.

  1x stapelbed

  Kamer met een 2-persoonsbed

  Superleuke bedstee voor 2 personen

  Heerlijke buiten eten op de veranda aan de picknick tafel of binnen aan de grote eettafel, beide met een uitzicht over de weides

  Lees Meer
 • Omgeving

  De boerderij staat midden in het bos, dus dat betekent ook voor het paardrijden dat je echt alle kanten op kunt. Maar ook voor de mensen die wandelen of fietsen is het hier fantastisch. Het Marskramerpad loopt langs de boerderij.

  Lees Meer
 • Stalling

  Er is voldoende ruimte om de paarden en pony's te kunnen stallen die als gast komen. In stal is er ruimte voor 3 gastpaarden (stokmaat max 1.60 m), maar in de weide naast de boerderij kunnen tot 20 paarden overnachten. Er is een kleine bak aanwezig om in te kunnen rijden, maar je komt hier natuurlijk om te kunnen buitenrijden. Bij de stallen kunnen de zadels worden opgehangen en spullen worden neergezet. Het krachtvoer moet zelf worden meegenomen. Er wordt hier geregeld les gegeven door trainers voor IJslandse paarden.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Een klein stukje over verharde weg (geen druk verkeer) en dan ben je in het bos waar je uren rijplezier kunt beleven. Heerlijk een dagrit naar Boshuis Drie, waar je ook lekker kunt lunchen of richting het vennetje wat ook een hele mooie route is.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, er wordt uitgemest, stro, hooi, vlas, kuil/voordroog

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, geschikt voor trektocht, hond(en) welkom, rookvrij

Soort accommodatie

camping, B&B, tent

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten