• Omschrijving

  In Hengelo (Gld) in de Achterhoek rijd je bij B&B Het Bospaard zo de zandpaden van 't Hengelse Zand op. De Bed and Breakfast bevindt zich in een vrijstaande stenen schuur naast de woonboerderij van de eigenaren en heeft een heerlijke ruime kamer die van alle gemakken is voorzien. Een eigen entree, de privé-badkamer en een eigen terras garanderen veel privacy. Alles is op de begane grond.

  Het Bospaard is het ideale beginpunt voor prachtige wandelingen, fietstochten en buitenritten met je paard of pony. Je paard kan blijven slapen in een lichte frisse box (3x4 m), in een met hout omheinde paddock of in het weiland.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Heerlijk dwalen met je paard door het zo kenmerkende coulisselandschap in de omgeving van Hengelo. In de Achterhoek vind je van oudsher nog heel veel mooie en bijzondere zandwegen. Vele kilometers prachtige paden om met je paard overheen te rijden. De eigenaren hebben voor hun gasten drie verschillende routes van 11, 17 en 26 kilometer uitgezet. Deze routes zijn via een route app te volgen.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast, sportbrok

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan, training

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunchpakket mogelijk, rookvrij

Soort accommodatie

B&B

Reviews

Ralf Hinsken

18 juni 2024

Zum 5. mal hier! Das Beste für unser Ponys (Boxen, Padock und Weide) und uns. Toles B&B mit super Frühstück. Sehr, sehr liebe… Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten