Bed en Stal

Vanaf € 75
Isendoornweg 10, 8171 PW Vaassen
Vakantiehuis B&B Appartement
 • Omschrijving

  Bed en Stal ligt bij het dorp Vaassen midden tussen de weilanden aan een zandweg en met een prachtig uitzicht op de bossen. Hier kom je vanzelf tot rust door de ruimte en mogelijkheden die de Veluwe te bieden heeft.

  Je kunt hier overnachten in één van de twee vakantiehuisjes of in een appartement. Een eigen terras en de ligging tussen de bomen geeft de huisjes veel privacy. De stille omgeving zorgt al voor een goede nachtrust, en daar doet de goede kwaliteit van de matrassen nog eens een schepje bovenop.

  De eigenaren zijn zelf fervente paardenliefhebbers en hebben een extra stallengebouw gebouwd met vijf ruime boxen voor de paarden van gasten en zijn er paddocks en is er mogelijkheid voor weidegang. De Veluwetrail loopt hier vlakbij en maakt een verbinding met andere ruiterroutes.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Huisje 1:

  In dit huisje zit een aparte bedstee in de woonkamer, met een tweepersoonsmatras. Dit huisje beschikt ook over een serre die uitkijkt op het weiland van de paarden.

  Huisje 2:

  Bij huisje 2 staat een pipowagen waarin een tweede slaapkamer gemaakt is, met een tweepersoons bed erin.

  Appartement:

  Het appartement is een grote loft met een eigen opgang naar de weg toe. Hierin kunnen twee personen slapen en uitgebreid badderen in de bad-stee.

  Een eigen terras en de ligging tussen de bomen geeft de huisjes veel privacy, wat uitnodigt om er tijd door te brengen. Er zit centrale verwarming in, zodat de huisjes ook bij kouder weer heel comfortabel zijn.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Natuurlijk is de omgeving geweldig om paard te rijden, te fietsen of te wandelen, er is overal een plek te vinden waar je dit kunt doen. Wil je liever een dag de stad in, om te winkelen, of theater bezoeken, dan is het hier ook allemaal in de buurt. Net als vele attractieparken.

  Tip: in het naburige dorp Emst kan je terecht bij Wellness Center de Veluwse Bron.

  Lees Meer
 • Stalling

  Op het terrein staat een apart stalgebouw met daarin vijf ruime boxen. Er is plek om de paarden te poetsen of te wassen en om je spullen op te bergen. Bij goed weer is er, in overleg met de eigenaren, mogelijkheid voor weidegang. De stallen staan tussen de twee vakantiehuisjes in.

  De paarden staan op koolzaadstro en de stallen worden elke dag uitgemest. Als voer is er hooi en Havens basisbrok beschikbaar. De eigenaren doen de voerronde in de ochtend, zodat je kunt uitslapen.

  De weilanden voor de gastpaarden ligt vooraan, zodat je de paarden dichtbij hebt. Het kan opgedeeld worden met schriklint.

  Er is een mogelijkheid om in overleg een les te volgen bij één van de instructeurs van de accommodatie-eigenaren. Voor de lessen is er de beschikking over een 20×40 rijbaan met een Swanenberg bodem.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Direct vanuit de accommodatie aansluiting op het routenetwerk en de Veluwe Trail

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, weidegang mogelijk, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, zadelkamer/-kast

Extra faciliteiten paardensport

training

Soort accommodatie

vakantiehuis, B&B, appartement

Reviews

Aad en Mary Luk

25 april 2016

Geplaatst op 05-10-2013 Wij kregen een arrangement van Aad zijn collega's toen hij 50 werd, daar hebben we zelf nog 2 nach… Lees meer

Vanja en Wesley

25 april 2016

Geplaatst op 08-08-2013 Wij zijn hier nu alweer voor het 3e jaar te gast. Je komt hier helemaal tot rust. Je paard staat … Lees meer

Soraya

25 april 2016

Geplaatst op 02-04-2013 2 nachten verbleven in maart 2013! Heerlijk genoten! Super ontvangst van Menno en elke ochtend een… Lees meer

Joke en Jocelyn

25 april 2016

Geplaatst op 26-02-2013 Eind september 2012 zijn we met onze 2 paarden naar Bed en Stal in Vaassen geweest. We hadden er e… Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten