Stacaravan Stal Romsicht

Vanaf € 50
Lemmerweg 67, 8608 JL Sneek
(Sta)caravan B&B Trekkershut
 • Omschrijving

  Aan de rand van Sneek op 20 minuten lopen vanaf de Waterpoort staat bij de pensionstal een 3 persoons stacaravan voorzien van 2 slaapkamers met opgemaakte bedden, keuken met 2 pits kooktoestel, magnetron, koelkast, keukenlinnen, een douche en toilet met badkamerlinnen, handdoeken en badmat. Ontbijt is bij te boeken en je kunt tegen betaling ook het avondeten (eten-wat-de-pot-schaft) in je caravan laten bezorgen. Vanuit de caravan heb je uitzicht op de paarden.

  Voor je paard of pony is er plek in de wei en, indien beschikbaar, in een box. Je kunt vanaf de stal gemakkelijk naar het centrum Sneek, IJlst en rondom weilanden rijden.

  Tegen een vergoeding kan je gebruikmaken van de houtgestookte hottub. Lekker om in het warme water te ontspannen na een mooie buitenrit door de omgeving. Eventueel zijn badjassen bij te huren.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Rondom Sneek en IJlst kun je prachtig rijden met wijds uitzicht, maar ook in de steden kan je gemakkelijk je paard meenemen.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, kuil/voordroog

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan, begeleiding op buitenritten

Extra faciliteiten accommodatie

lunchpakket mogelijk, geschikt voor trektocht, avondeten mogelijk, rookvrij, bagageservice, airco, ontbijt mogelijk, wellness

Soort accommodatie

(sta)caravan, B&B, trekkershut

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten