• Omschrijving

  Vakantiehuisje Holtingerveld grenst aan het Drentsche natuurgebied Holtingerveld, een heel afwisselend terrein met bos, hei en vennen. Je kunt vanaf hier te paard of aangespannen, zo de hei op rijden. Ideaal voor een paardenvakantie dus. Je overnacht hier in een klein maar comfortabel huisje dat geschikt is voor 2 personen met vrij uitzicht over akkers en bos en vooral ’s winters zie je vaak reeën die dicht in de buurt lopen te grazen.

  Voor je paard of pony is er een wei met schuilstal vlak voor je deur.

  Naast het maken van heerlijke buitenritten, kan je je verblijf hier ook combineren met lessen Tellington TTouch, Connected Riding en Centered Riding.

  Lees Meer
 • Verblijf

  2-persoons studio:

  Het huisje is compleet ingericht met een keukenblok en koelkast met vriesvak. Er zijn 2 aparte bedden en er is een badkamer met douche. Vanuit het huisje kan je bovendien je paarden zien lopen.

  Geschikt voor alle seizoenen:

  Het huisje heeft een terras met volledig vrij uitzicht, als je geluk hebt, zie je reeën langskomen. Het huisje is goed geïsoleerd en er is een cv, dus ook in de winter heel comfortabel.

  Het is niet mogelijk honden mee te nemen.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Het terrein van de accommodatie grenst direct aan het Holtingerveld. Geniet hier van de rust en maak prachtige paardrijtochten, wandelingen en fietstochten of ga gewoon stilletjes genieten van de volle maan één van de vennen.

  Tip: Vlak in de buurt vind je gezellige dorpen zoals Diever, Havelte en Vledder waar supermarkten zijn, maar ook anderen winkels. Uiteraard zijn er ’s zomers overal gezellige evenementen en braderieën, zoals de markten in Steenwijk en Meppel.

  Lees Meer
 • Stalling

  Voor de paarden is er een weitje met een inloopstal. In de zomer kunnen de paarden 's nachts ook in een zandpaddock met 2 inloopstallen die wat meer beschutting geven tegen de vliegen. Er zijn geen dichte boxen. Alles in omheind met schrikdraad. Hooi is inbegrepen, krachtvoer graag zelf meenemen of is tegen kostprijs verkrijgbaar (Equifyt basis). Wel graag zelf uitmesten.

  De eigenaresse heeft zelf IJslanders en een fjord en geeft les in de Tellington TTouch Methode,Connected Riding en Centered Riding. Je kunt dus ook enkele lessen boeken tijdens je vakantie.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf de accommodatie rij je direct de hei op. Door het Holtingerveld loopt een netwerk van brede en smalle zandpaden waar ruiters en menners gebruik van maken. Je kunt heerlijk je eigen weg zoeken en uren rijden zonder een weg over te hoeven steken. Met een gps-app op je telefoon is dat natuurlijk helemaal makkelijk. De eigenaren kunnen natuurlijk wel adviezen geven over leuke routes, fijne paden en degelijke of als je dat wilt je begeleiden. Mennen is hier ook goed mogelijk, hoewel sommige paden wel vrij mul zijn en je hier vanaf het erf alleen met een niet te brede wagen de hei op kan.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, hooi, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan, training, begeleiding op buitenritten

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, rookvrij

Soort accommodatie

vakantiehuis

Reviews

Sanne

20 mei 2024

Het is dat ik niet meer dan 5 sterren kan geven. Een geweldig mooie plek voor zowel ruiter als paard. Enorm rustig waar er to… Lees meer

Paardentaxi Amsterdam

12 september 2022

Als Paardentaxi Amsterdam kom je op veel plekjes waar je met je paard heen kan. En dit is weer zo'n plekje dat ik dacht wat e… Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten