B&B Beachhouse

Vanaf € 69
Pylyserlaan 158, 8670 Oostduinkerke
B&B
 • Omschrijving

  Beachhouse is een volledig nieuwgebouwde B&B-villa met gastenkamers in Oostduinkerke-Koksijde, alles is opgevat met het comfort en welbehagen van de gasten in gedachten. De B&B is rustig gelegen en bevindt zich op 2 km van het strand. Hier is voor iedereen voldoende te beleven. Zowel voor een romantisch weekendje aan zee als voor een leuke familievakantie bij het strand.

  B&B Beachhouse zelf biedt enkel bed and breakfast aan. Voor alles betreffende paarden, werken ze samen met de manege "Ter Duinen", op 200m van het B&B Beachhouse.

  De kustlijn tussen Nieuwpoort en Duinkerke (Frankrijk) leent zich uitstekend voor paardrijden op het strand vanwege de brede stranden (eb en vloed!), het ontbreken van (jacht)havens en de weinige (ofwel kleine) golfbrekers. Vanaf B&B Beachhouse kan je paardrijden over het strand tot in Noord Frankrijk. Je passeert dan Oostduinkerke, Koksijde, De Panne, Braydunes tot in Duinkerke!

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf de accommodatie kan je paardrijden over het strand tot in Noord Frankrijk. Je passeert dan Oostduinkerke, Koksijde, De Panne, Braydunes tot in Duinkerke.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, basisbrok, hooi

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan, begeleiding op buitenritten, paard huren

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, hond(en) welkom

Soort accommodatie

B&B

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten