Slapen tussen de paarden

Vanaf € 53
Bergsebaan, 38 Essen
(Sta)caravan Trekkershut Chalet
 • Omschrijving

  Zorgboerderij en paardenpension Stal Moleneind vzw presenteert in de zomermaanden een logies midden tussen de paarden. In de weilanden kan je logeren in een gerenoveerde beestenwagen, voorzien van alle moderne comfort. De wagen is uitgerust met een slaapkamer (dubbel bed en slaapzetel) en een badkamer met douche en lavabo. De wagen staat op kleine afstand van de boerderij waar een toilet, spelletjeszaal en keuken aanwezig is. Geniet van de rust, de stilte en het geluid van de paarden op de achtergrond. In het weiland is het genieten en relaxen van de rust en de dieren. Na een zalige nacht in de cosy beestenwagen voel je je weer helemaal opgeladen en één met de natuur. 's Ochtends kan je genieten van een heerlijk ontbijt met allerlei streekproducten. Kinderen kunnen plezier beleven aan alle dieren op de zorgboerderij en de vele spelletjes. Het logies maakt deel uit van de zorgboerderij, bij de uitbating ervan helpen de zorggasten mee.

  Je paard of pony kan hier ook overnachten. Wel alleen in een paardenbox, om zo de rust tussen je eigen paard en de paarden van de accommodatie te bewaren. In de omgeving kan je heerlijk paardrijden en met aanspanning rijden.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Menroute door de gemeente Essen, ruiter- en menroutes over de Kalmthoutse Heide, ruiterroutes door de Wouwse Plantage.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast, sportbrok

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, geschikt voor trektocht, hond(en) welkom, rookvrij, bagageservice

Soort accommodatie

(sta)caravan, trekkershut, chalet

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten