• Omschrijving

  **SLUIT PER 1 SEPTEMBER 2023**

  Stal 't Troenkhof ligt in Koudekerke, op slechts 400 meter van de duinen en op 1 km van het Zeeuwse strand en de Noordzee. Je kunt hier overnachten in het Wagenhuis (6 pers), deel van de Zeeuwse boerderij dat van alle gemakken is voorzien.

  Ook je paard of pony komt hier niets te kort. Er is bijvoorbeeld een 20x60 m buitenbak en springmateriaal waar je gebruik van mag maken. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de heerlijke lange strandritten die je vanaf hier kan maken. De woning grenst aan het natuurgebied met fiets- wandel- en ruiterpaden. Het totaal aan ruiterpaden in de omgeving is zo'n 200 km.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Wagenhuis:

  Zeer ruime vakantiewoning, voormalig wagenhuis, op boerenerf. Rolstoel toegankelijk. Alle kamers gelijkvloers.

  Geheel is voorzien van vloerverwarming. De woonkamer heeft een zithoek met een tv, een dvd-speler, een cd-speler en een houtkachel. In alle kamers is er een vaste internet aansluiting en wifi. De keuken beschikt over een vaatwasser, een koelkast, een magnetron en een oven. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche.

  Gehele jaar door beschikbaar. Zonnig eigen terras (50 m2) met tuin en buitendouche.

  Het erf:

  Er lopen verschillende dieren op de boerderij en er is een kinderspeelplaats. Je (personen)auto kan je voor de deur van het "Wagenhuis" parkeren. Voor een evt vrachtwagen en/of trailer is een aparte parkeergelegenheid.

  Huisdieren zijn niet welkom

  Lees Meer
 • Omgeving

  In de directe omgeving kan je heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.

  De steden Vlissingen met zijn bruisende boulevards en Middelburg met zijn vele monumentenpanden, liggen op respectievelijk 3- en 5 km afstand. Daar zijn ook diverse musea en andere bezienswaardigheden. Walcheren heeft een schat aan fietsroutes. Langs de routes zijn oplaadpunten voor elektrische fietsen. Zeeuws Vlaanderen en het Belgische Vlaanderen met zijn steden als Brugge en Gent, bereikbaar via de Westerschelde (tol) tunnel of per fiets met het fiets- voetveer Vlissingen – Breskens.

  Tip: Het strand bij Dishoek is een schitterend zuidstrand in de monding van de Westerschelde. Dit betekent dat de temperatuur over het algemeen iets hoger is dan elders aan de stranden. Het is regelmatig gekozen tot het schoonste strand van Nederland. Vanaf het strand heb je zicht op voorbij varende zeeschepen op weg naar- of afkomstig uit de havens van Antwerpen, Vlissingen Gent of Terneuzen.

  Lees Meer
 • Stalling

  Je paard of pony paard heeft onderdak in de grote schuur waar de stallen zijn gesitueerd. Alle stallen hebben voldoende lichtinval van buiten. De stallen, voorzien van stro, worden voor je uitgemest. Er wordt voldoende hooi / voordroog beschikbaar gesteld. Tegen meerprijs: basisbrok, sportbrok, vlas. Eigen brok meenemen is ook een optie.

  Als de omstandigheden het toelaten, staan de paarden op de wei.

  De poetsplaats met solarium (meerprijs) bevinden zich ook in deze schuur. Bij iedere stal is een afsluitbare zadelkast. De verharde paddocks hebben een oppervlakte van ongeveer 50 m2.

  De rijbak, voorzien van een beregeningsinstallatie en verlichting, is 20 x 60 m. Verder is er ook een aparte bak om te longeren. Aan de overkant van de boerderij is een speciaal voor pony's en paarden aangelegd terrein met o.a. hindernissen en een waterpartij. Hier kan vrijblijvend gebruik van gemaakt worden.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  De ruiterpaden beginnen bij de boerderij (212 km ruiterroutes, zie gemeente Veere). Strandopgang 400 m vanaf de accommodatie.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok, er wordt uitgemest, stro, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, zadelkamer/-kast, kuil/voordroog, solarium

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, rookvrij, mindervaliden

Soort accommodatie

vakantiehuis

Reviews

Ingrid en Annemieke

16 april 2021

We hebben genoten in het Wagenhuis dat van alle gemakken voorzien is. Wat een fijne plek! Heerlijke verse eitjes van de kipp… Lees meer

Kim Broft

5 april 2021

Geweldige accomodatie bij super lieve mensen! Het huisje is super mooi en luxe, het is voorzien van alles wat je je maar wens… Lees meer

Tessa Smeulders

27 september 2020

Zeer aangename locatie! Comfortabel en proper huis; grote slaapkamers, grote living en keuken. Alles voor handen: afwasmachin… Lees meer

Maartje

14 september 2020

super stalling voor je paard. echte paardenmensen waar veel mogelijk is. een heerlijke vakantie gehad.

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten